3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Çankaya Bilgi kursu Çamlıkta kapılarını hizmete açtı

Çankaya Bilgi kursu Çamlıkta kapılarını hizmete açtı
Çankaya Bilgi kursu Çamlıkta kapılarını hizmete açtı. Kadın girişimci ve eğitimci Şule Çetin tarafından açılan kurs merkezinde ortaöğretim öğrencilerine eğitimin yanında sosyal hayata hazırlık anlamında da destek sağlanacak. 

Eğitim alanında ülke genelinde kazandığı başarıların adından her zaman söz ettiren Denizli, bir eğitim merkezine daha kavuştu. Eğitimci Şule Çetin, Çamlık’ta Çamlık Bilgi Kursu adı altında merkezini hizmete açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından hizmete açılan merkezde eğitimin yanında sosyal hayata dair hazırlık anlamında hizmetler verilecek. MKDenizliAjans tarafından organizasyonu yapılan işletmenin açılışına çok sayıda eğitimci ve davetliler de katıldı. 

Çankaya Bilgi kursu

“DENİZLİ EĞİTİMDE ÖNCÜ BİR İL”
Açılışa katılan davetlilerle tek tek selamlaşan, özellikle de çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla uzun süre sohbet eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, işletmenin eğitim camiasına hayırlı olasını diledi. Başkan Örki, açılışta yaptığı konuşmada, “Denizli’miz, son dönemlerde atılan adımlar sayesinde çok çok başarılı bir noktaya geldi. Türkiye’de üst düzey seviyedeyiz. Burası da o amaca hizmet edecek bir yerimiz. Bu bölgede ihtiyaç hat safhada idi. Çankaya ve diğer eğitim kurumlarımız bölgedeki vatandaşların ihtiyacına cevap verebilecek kapasite ve donanımda” dedi. 

Çankaya Bilgi kursu

“MERKEZ ÇOK İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ”
Merkezde sadece sınavlara hazırlık mantığı ile hareket edilmediğini öğrendiğini ifade eden Örki, “Burada aynı zamanda çocuklarımızın sosyal hayatta kendilerine lazım olan bir takım yeteneklerle de donatılması için farklı kurslar olduğunu ifade ettiler. Böylesine merkez çok iyi düşünülmüş. Çankaya Bilgi Merkezi adeta aile yuvası gibi hizmet vereceklerini söylediler. Veliler adına işletmecimiz Şule hanıma girişimci ruhundan dolayı teşekkür ediyor, burada görev yapacak eğitimci arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Çankaya Bilgi kursu

“BİZE GELENLER ASLA PİŞMAN OLMAYACAK”
“Burası fiziki şartları da göz önüne alındığında eğitimci kadromuzun da desteği ile aile sıcaklığında hizmet edecek” diyen Çankaya Bilgi kursu Kurucusu Şule Çetin, “Çocuklarımıza her anlamda destek verilecek. Kendi çocuklarımıza nasıl davranıyorsak onlara da aynı şekilde davranacağız. Hepsi birbirinden değerli ve özel öğretmenlerimiz var. Bize gelenler asla pişman olmayacak bunun garantisini veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Çankaya Bilgi kursu

Çankaya Bilgi kursu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!