3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Çardak Belediyesi Ödüle Doymuyor

Çardak Belediyesi Ödüle Doymuyor
Çardak Belediyesi Ödüle Doymuyor

Çardak Belediyesi ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı çalışma ve projelerle dikkat çeken Çardak Belediyesi 2016 yılında ‘’ İşte Mantarım Üretimde Bende Varım’’ projesiyle Marka Belediyeler ve Marka Projeler ödülü, 2017 yılında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ege Bölgesinin En Beğenilen İlçe Belediye Başkanı Ödülünü almıştı. Bu yılda Yaşayan Şehirler Platformu ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ‘’Şehir Ödülleri Türkiye 2018’’ yarışmasında ‘’YILIN Katmadeğer Yaratan Kalkınma Projesi’’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Başkan Öztürk ödüle layık görülen projeyi şöyle özetledi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ‘’ Denizli’nin gözde ilçelerinden biri olan Çardak için  2014 yılında Belediye Başkanlığı görevine talip olduk. Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza Çardak için hayal ettiklerimizi anlattık. Göreve geldikten sonra da bu hayallerimizi tek tek projelendirdik birçoğunu hayata geçirdik bir çok yeni projeyle de ilçemizi marka ilçe haline getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Önemli olan tüm kaynakları etkin ve verimli kullanarak değer katmaktır. Bizde bunu yapıyoruz. 20 yıldır atıl duran Çardak OSB yi bizim ısrarlı talebimiz ve son Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekci’nin yoğun çabalarıyla teşvik kapsamına aldırdık. Çardak OSB’deki arazilerin metrekare fiyatı 3 dolara düşürülerek yatırımcıların dikkatini çekmiş oldu. Şu anda Çardak OSB’de beşinci fabrika yapılmaktadır ve onlarcası da Çardak OSB’den yer alabilmek için projelerini Denizli Sanayi Odası Başkanlığına sunmuştur. Binlerce kişinin istihdam edileceği Çardak OSB’nin sayesinde artık ilçemiz tam bir sanayi kenti haline gelmiştir.

Çardak Belediyesi ilçemizde birçok gelişmenin yanında Çardak OSB’de istihdam edebilecek kalifiye personel yetiştirebilmek için Türkiye’de sadece 5 tane olan ve 6.sı Çardak’ta kurulan Çardak OSB Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşunu sağladı. Önümüzdeki yıl içerisinde de Çardak OSB içerisinde okul binası yapım çalışmalarına da başlanacağını dile getiren Başkan Öztürk En temel amacımız halkımızın sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişmesi daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesidir. Ödüller bizim için önemli motivasyon kaynağı ve notlarımızdır. İlçemiz göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi bundan sonra da Gelişen Büyüyen ve Üreten Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyecektir’’ Dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!