Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Cengiz Emre Başocak Kimdir?

Cengiz Emre Başocak Kimdir?

27 Haziran 1994 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya gelen ve yazılım ile güvenlik uzmanı olarak çalışmalarını sürdüren Cengiz Emre Başocak, sektörde ön plana çıkan isimlerden bir tanesidir. Eğitim hayatını İzmir’de sürdüren Başocak, lise diplomasını aldıktan sonra staj yaptı ve bulunduğu meslek dalında tecrübe elde etti. Uzun süredir elde etmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde kendi şirketini kurmayı başardı. Peki OpeisGroup Sahibi Cengiz Emre Başocak kimdir, kariyer hayatına dair bilinmesi gerekenler nelerdir?

Cengiz Emre Başocak Kimdir

Eğitim Hayatı

Genç yaşına rağmen çok özel başarılar elde eden Cengiz Emre Başocak hem yazılım hem de siber güvenlik alanlarında farklı eğitimler alarak kendisini geliştirdi. İzmir’de dünyaya geldiği için eğitim hayatına da burada devam etti. İlköğrenimini Noter Cevdet Altıun İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise eğitimi içinse Atatürk Endüstri Meslek Lisesine gitti.

Lisede Bilgisayar Programlama bölümünde eğitim aldı. Bölümü bitirmesinin ardından staj yaparak deneyim ve bilgi birikimini arttırma şansı elde etti. Staj için MEGA Uluslararası Telekomünikasyon Hizmetlerinde çalışmada bulundu. Daha sonra ise sektörde yer edinen farklı şirketlere girdi ve çalışma hayatına aktif bir şekilde devam etti.

Kariyer Hayatı

Kariyer hayatını siber güvenlik ve yazılım üzerine kurgulayan Cengiz Emre Başocak, farklı şirketler bünyesinde sektörle ilgili deneyim elde etti. Staj eğitimi sonrasında sektörde dikkat çeken firmalarda çalışmalarda bulunan Başocak, kendi şirketini kurma konusunda da faaliyetlerde bulundu. Sektörle ilgili elde etmiş olduğu deneyimler ve bilgi birikimi sayesinde kendi şirketini kurdu.

OpeisGroup

Cengiz Emre Başocak, sektörde uzun yıllardır bulunmasından sonra OpeisGroup olarak adlandırdığı şirketini kurdu. Profesyonel ve kurumsal bir hizmet anlayışını benimseyen ünlü yazılımcı, şirketi kapsamında çok özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Özellikle siber güvenlik konusunda dikkat çeken çalışmalarda bulunmakta ve bu alanda yenilikçi çözümler sunmaya devam etmektedir.

İçerisinde bulunduğu sektöre katkıda bulunmak için profesyonel hizmet anlayışıyla hareket ettiğinin altını çizen Başocak, “Genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Bu sayede çalışmalarımızı yenilikçi bir şekilde sürdürme şansı elde ediyoruz. Özellikle siber güvenlik konusunda kurumsal hizmet veriyor, bu alandaki yenilikçi çözümlerin artış göstermesini sağlıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!