Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Çeyizlik Battal Boy Yatak Örtüsü Nereden Alınır?

Çeyizlik Battal Boy Yatak Örtüsü Nereden Alınır?

Yatak odalarına iyi bir hava katan yatak örtülerinin birçok farklı boyutta üretilmiş modelleri vardır. Neredeyse her yatağın ölçüsüne göre bir yatak örtüsü bulunmaktadır. Yatak örtüsü modelleri, yalnızca tek ve çift kişilik modeller ile sınırlı kalmaz. Battal boy yatak örtüleri genelde çeyizlik olarak kullanılmaktadır. Çift kişilik yataklardan bir tık daha büyük olan yataklara battal boy denmektedir. Bu tarz yataklar için battal boy yatak örtüleri kullanılır. Yani aslında battal boy tabiri sadece yataklar için kullanılmaz. Eğer uyku sırasında daha geniş yataklardan tercih ediyorsanız o zaman battal boy tam size göre demektir. Battal boy yatağınızın ölçülerine göre bir battal boy yatak örtüsü alabilirsiniz. Her battal boy yatağın ölçüsüne göre örtü bulunmadığı için bazı durumlarda özel olarak satın alım yapmanız gerekebilir. Hiçbir başarının tesadüf olmadığına inanan Elart, bu doğrultuda değerli müşterilerine özel olarak battal boy yatak örtüleri üretmektedir. Neredeyse her battal boy yatağa uygun örtüleri elart.com web sitesinde bulabilirsiniz. Eğer kalite ve ekonominin peşindeyseniz battal boy yatak örtülerini Elart markasının mağazalarından veya web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Aynı zamanda jakarlı ve pamuklu yatak örtüsü modellerinin battal boy ölçülerini de bulabilirsiniz. Şıklığın evinize sirayet ettiği ürünlerin mimarı Elart

Battal boy yatak örtüsübazı insanlar tarafından çeyizlik olarak kullanılmaktadır. Bazı kişiler çeyiz setlerine battal boy yatak örtüleri ekleyebiliyor. Çeyiz seti, birçok yerde evliliği temsil etmektedir ve evlilikte insan hayatının önemli bir parçasıdır. Bu sebeple çeyiz setlerinin eksiksiz ve iyi olması istenir. Günümüzde çeyiz setleri genelde klasik tarzda olmaktadır fakat farklı tarzlarda da görülebilir.

Battal Boy Yatak Örtüsü Fiyatları

Çeyiz seti içerisinde yatak örtüsü ile birlikte yer alan takımların fiyatları, doğal olarak nevresim takımlarından daha yüksek bir fiyat ile satışa sunulmaktadır. Tabii fiyatı yüksek olsa da nevresim takımlarına göre daha avantajlıdır çünkü içinde çok fazla parça vardır. Yani eğer parça sayısı hesaba alınırsa aslında çeyiz setleri oldukça hesaplıdır. Kendi başınıza ayrı ayrı parçaları alıp zaman kaybetmek yerine direkt olarak çeyiz seti almayı düşünebilirsiniz. Günümüz çeyizlik nevresim takımlarında en çok saten ve pamuk kumaş kullanılmaktadır. Tabii buna rağmen polyester ve kadife gibi kumaşlarda tercih edilmektedir. Eğer klasik seviyorsanız dantelli ve çiçekli modelleri tercih edebilirsiniz. Modern seven kişilerdenseniz renkli ve marin temalı modelleri tercih edebilirsiniz.

Eğer odanız için yatak örtülerini önemsiyorsanız yatak örtüsü çeyiz seti almak iyi bir fikir olabilir. Karaca yatak örtüsü çeyiz seti en çok tercih edilen setlerden birisidir. Ayrıca elart.com web sitesi üzerinden yatak örtüsü çeyiz setlerini inceleyebilirsiniz. Mutluluğun markası Elart sayesinde kaliteyi eve taşımak sadece bir tık uzakta!

 

En Çok Tercih Edilen Yatak Örtüleri Elart

Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile birlikte birçok marka yatak örtüsü gibi ev tekstil ürünleri üretmeye başlamıştır. Şu an piyasada en çok tercih edilen battal boy yatak örtüsü modellerinin bir kısmı Çilek markasına aittir. Çilek markası uzun yıllardır Dünyada hizmet vermektedir. Çilek yatak örtüsü ile odanıza apayrı bir hava katabilirsiniz. Piyasaya öncülük eden Elart, Türkiye’de ki tek entegre markadır. Ürünlerini tamamen kendi tesislerinde üretmektedir. Ayrıca iade ve değişim konusunda da Türkiye’nin en iyileri arasında yer almaktadır.

Battal boy yatak örtüsü modellerimizielart.com web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.Ürün alıp beğenmezseniz 30 gün içerisinde değiştirebilme hakkına sahipsiniz. Elart markası tamamen tüketici odaklı hizmet vermektedir. Yani bu sebeple satın alım konusunda olumsuz durumlarla karşı karşıya kalsanız bile marka anında çözüm bulacaktır. Kullanıcıların güveni ile uzun yılların tecrübesi Elart

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!