Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe, çalışmalarına devam ediyor

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe, çalışmalarına devam ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin aday adaylığı sürecindeki en güçlü isimlerinden biri olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Efe, çalışmalarına hız verdi. Efe, haftanın son iş gününde Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile başlayan ziyaretlerini Denizli Sanayi Odası, Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ve Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Denizli Şubesi ile sürdürdü. Odaların sektörlerine yönelik problemlerini dinleyen Mehmet Efe, CHP iktidarında sorunların çözümüne yönelik projelerini ayrıntılarıyla anlattı.

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe, Denizli’deki temaslarını sürdürmeye devam ediyor. “Çiftçinin Sesi, Milletin Sesi, Denizli’nin Efe’si” sloganıyla yola çıkan çiftçi ve Ziraat Yüksek Mühendisi Efe, Denizli’de yer alan Sivil Toplum Kuruluşları’na bir dizi ziyarette bulundu.

“ESNAFIN BORÇ FAİZİ SİLİNECEK, ANAPARA ÖDEMESİ KOLAYLAŞACAK”

Temaslarına ilk olarak Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde başlayan Mehmet Efe, Başkan Mehmet Ali Erbeği ile bir araya gelerek Denizli’de esnafın sorunları ve çözümleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Pazarcı esnafının sıkıntıları ve mevcut ekonomik krizin Denizli esnafı üzerine olumsuz etkilerinin ortaya konduğu görüşmede Efe, “CHP iktidarında esnafın problemlerini ortadan kaldıracağız, işlerini geliştirmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacağız. Borçların faizlerini silecek, anapara ödemesini kolaylaştıracağız. Stopajı kaldıracak, esnaf ve sanatkârlara ihracat süreçleri, girişimcilik, Ar-Ge ve yenilikçilik ile devlet yardımları hakkında eğitim, danışmanlık ve bilgi desteği sağlayacak birimler oluşturacağız” dedi.

‘TAKİP DEĞİL SIÇRAMA’ EKSENLİ SANAYİLEŞME

Denizli genelindeki görüşmelerine Denizli Sanayi Odası ile devam eden milletvekili aday adayı Mehmet Efe, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile birlikte, ülke siyasetine ve sanayicinin durumuna yönelik değerlendirmelerde bulundu. Siyasette genç kadroların daha çok yer alması ve toplumun tüm kesimlerinin aynı dili konuşabilmesinin öneminin vurgulandığı görüşmede Mehmet Efe, “Tüm Denizlililer işbirliği içinde ilimiz ve ülkemiz yararına çalışacağız. Ülkemizde sanayiye dair birçok projemiz var. “Takip değil sıçrama’ eksenli bir sanayileşme politikasını esas alacağız. İmalat sanayinin milli gelir içerisindeki payını artıracağız” diye açıkladı.

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe

TOPALOĞLU: “MEHMET EFE, ÜRETİCİNİN MECLİSTEKİ SESİ OLACAK”

Ziyaretlerine Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri ile devam eden Mehmet Efe, Başkan İsmail Topaloğlu ile bir araya gelerek, ülkemiz hayvancılığı üzerine detaylı bir görüşme yaptı. Bugüne kadar uygulanan politikaların yanlış olduğu ve bu sebeple üreticinin para kazanamadığını belirten Başkan Topaloğlu,  “Artık biz de sesimizi mecliste duyurmak istiyoruz. Tarımın, çiftçinin, hayvancılığın problemlerinden anlayan, bizim derdimizle dertlenecek, bizlere somut çözüm önerileri sunacak çözüm önerileri ve projeleri olan, bu toprakların evladı milletvekillerinin bizleri Yüce Meclis’te temsil etmesini istiyoruz. Mehmet Efe’nin bizlerin, Denizli’nin, çiftçinin, üreticinin, STK’ların meclisteki sesi olacağına inancımız tam” dedi.

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe

SARUHAN: “MECLİSTE ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİN DAHA ÇOK YER ALMASINI İSTİYORUZ”

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mehmet Efe, gün içerisinde kendisinin de meslek mensubu olduğu Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Gülhan Saruhan’la samimi bir görüşme gerçekleştiren Efe, meclise girmesi halinde üretimin her kademesinin sıkıntılarını gündeme taşıyıp çözüme yönelik adımlar atacağını dile getirdi. Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Gülhan Saruhan ise, Efe’nin kendisine yaptığı samimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; çiftçinin, üreticinin tarımla uğraşan her kesimin uzun yıllar sesinin duyulmadığını söyledi. Başkan Saruhan bu anlamda Mehmet Efe’nin aday adaylığını çok kıymetli bulduğunu dile getirerek, “Mecliste ziraat mühendislerinin daha çok yer almasını istiyoruz ve bu anlamda meslektaşımız hemşehrimiz Mehmet Efe’yi Ziraat Mühendisleri Odası olarak destekliyoruz” dedi.

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Efe

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!