Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

CHP Parti Okulu’ndan anlamlı proje

CHP Parti Okulu’ndan anlamlı proje
CHP Denizli Parti Okulu, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde İncelerli çocukları tiyatro ile buluşturdu. Bozkurt’un İnceler Mahallesi’nden gelen öğrenciler, Geri dönüşüm temalı 'Alaaddin'in Sihirli Lambası' adlı tiyatro gösterisini izledi.

Dünya Çocuk Hakları Gününde CHP Parti Okulu’ndan anlamlı bir etkinlik. Bu kapsamda Denizli kırsalında aileler ve çocuklarıyla tiyatro hayattır projesi kapsamında tiyatroyla buluşmaya devam ediyor. Parti Okulu, sosyal projeleri kapsamında anlamlı bir etkinliği daha yaşama geçirdi. Önceki yıllarda Pamukkale Güzelköy, Çivril Yalınlı’dan katılımlarla yaşama geçen proje bu kez Bozkurt’un İnceler Mahallesi çocukları ve ailelerinin katılımı ile uygulandı.

Bu anlamlı gün kapsamında “Tiyatro Hayattır” projesi ile çocuklar ve aileleri sanatsal bir etkinliğin heyecanını yaşadı. Parti Okulu Eğitim Koordinatörü ve Proje Danışmanı Necdet Bardan ile birlikte projenin üyeleri: Semahat Özcan, Leyla Öztürk, Aynur Özturan, Nuray Şadiye Özkaya, Ümran Eren, Gülçin Seyhan Ve Aysel Aşar, İnceler Mahallesinden gelen çocuklar ve aileleri ile buluştu. Parti Okulu projesi kapsamında; Bozkurt ilçemizin İnceler Mahallesinde yaşayan çocuklar ve aileleri Denizli’ye getirildi. Geri dönüşüm temalı 'Alaaddin'in Sihirli Lambası' adlı tiyatro gösterisi ve gün boyu süren çeşitli etkinliklerde çocuklarımız mutlu bir gün yaşadılar.  Tiyatro izledikten sonra, çocuk parkında bol bol eğlenerek geçirdikten sonra aileleri ve proje ekibiyle birlikte yemeklerini yiyerek dolu dolu gecen güzel mutlu bir günün ardından, pazartesi günü açılacak okulları öncesi enerji moral depoladılar.

BARDAN’DAN TEŞEKKÜR

Parti Okulu Eğitim Koordinatörü ve Proje Danışmanı Necdet Bardan, “Projeye katılan Bozkurt İnceler Mahallesi’nden çocuklarımıza aileler ve çocuklarının Denizli’ye gelmelerinde ulaşım desteği veren Belediye Başkanımız Birsen Çelik’e ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a ayrıca proje kapsamında sponsorluklarımızı yapan katkı koyan herkese teşekkür ederiz. Unutmayalım; Çocuk hakları, hem kanunen hem ahlaki olarak dünya üzerindeki bütün çocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel bir kavramdır. Dünyanın daha yaşanabilir bir hal alması için çocukların mutlu, huzurlu ve güler yüzlü olması gerektiği düşüncesinden hareketle, CHP olarak Projelerimizle çocukların ve çocuk haklarının her koşulda savunucusu olacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!