Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Cilt Bakımı Mersin’de Cildinizin Bakımını İhmal Etmeyin

Cilt Bakımı Mersin’de Cildinizin Bakımını İhmal Etmeyin

Kendine ve cildine önem veren kadınlar ve erkekler artık cilt bakımı Mersinkonusunu daha öncesinde olmadığı kadar önemli şekilde inceler hale geldiler. Çünkü pek çok kişinin de bileceği üzere başta hava kirliliği olmak üzere sigara kullanımı, kötü beslenme, yaşın ilerlemesi ve çevresel faktörler gibi nedenlerden dolayı cilt ciddi anlamda yıpranmaktadır. Cildin zarar görmesine neden olan bu etkenler ile beraber de hyalüronik asit miktarı azalırken bununla beraber kolajen ve elastin liflerin de parçalanmasına neden olmaktadır. Ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başarılı bir şekilde önüne geçilebilmesi adına ise düzenli olarak cilt bakımını yaptırmanın önemi de son derece büyük olmaktadır. Ortaya çıkabilecek olan olumsuz etkilerin önüne geçilebilmesi adına ise gerekli olan çalışmaların eksiksiz şekilde yapılmış olması gerekmektedir.

 

Pek çoğumuzun aklına cilt bakımı Mersin denildiği zaman ilk olarak gelen şeylerden bir tanesi, klasik tarzda yapmakta olduğumuz bakım işlemleri oluyor. Temizleme ve krem ile ihtiyaç duyulan bakımın yapılması özellikle de 20’li yaşlarda oldukça etkili sonuçları ortaya çıkartmaktadır. Peeling işlemi ile beraber cildin üst kısmında yer almakta olan ölü derilerin ortadan kaldırılmasını sağlamış olacaksınız. Daha sonrasında uygulayacağınız krem ile beraber ise cildin ihtiyaç duymuş olduğu şeyleri sorunsuzca onlara vermiş olacaksınız. Fakat  bu aşamada dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri ise cilt tipine en iyi şekilde uyum sağlayacak olan bakım ürünlerini kullanmak olacaktır.

 

Bilindiği üzere 3 farklı cilt tipi bulunmaktadır. Bunlar ise yağlı, kuru ve karma cilt şeklinde kendi içerisinde ayrılmaktadır. Eğer ki cilt bakımı Mersin ve cilt tipleri ile alakalı yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz, yapmış olacağınız bakım asla sizin istemiş olduklarınızı tam anlamıyla yerine getirmemiş olacak ve bunun yanı sıra farklı sorunların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

 

 

Profesyonel Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

 

Bir zaman geçtikten sonra artık klasik tarzda yapılmakta olan cilt bakımı Mersin işlemleri yetersiz hale gelebilmektedir. Özellikle de yaşın ilerlemeye başlaması ya da sorunlu bir cildin var olması ne yazık ki istenilen sonuçların ortaya çıkmasını engelleyebilmektedir. Bunların meydana gelmesinin engellenmesi adına ise doğru teknolojik bakım işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Hydrafacial ile beraber başta genişlemiş gözenekler ve akne sorunu olmak üzere kuru ciltlerin nemlerinin kazandırılması, renk düzensizliklerinin ve ince çizgilerin tedavi edilmesi de sağlanmış olacaktır. Yapılacak olan 4 aşamalı işlem ile beraber sağlam dokulara herhangi bir şekilde zarar verilmeden cildin onarılması ve bakım işleminin yapılması sağlanmış olmaktadır. Jet Peel ise doğal gazlar ile serum fizyolojik kullanılarak jet akımlarla cilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Daha ilk uygulama ile dahi cildin yumuşaması, nemlenmesi ve parlaması sağlanmış olacaktır.

 

Oxygeneo cilt bakımı Mersin işlemlerinde cildin canlandırılması ve doğal bir görünüm kazanmasının sağlanması adı9na doğal mekanizmalar kullanılmaktadır. Tedavi esnasında uygulamanın yapılmakta olduğu bölgeye oksijen gönderilmesi sağlanmakta ve böylelikle de zincirleme reaksiyon oluşması hedeflenmektedir. Bu uygulama her cilt tipi için geçerlidir. Baby Face lazerli cilt bakımı iki aşamada yapılmaktadır. Bakımın ilk aşamasında cildin var olan durumuna bağlı olarak thulium lazer ışığı aracılığı ile ciltte mikro kanalların açılması sağlanmaktadır. Daha sonrasında ise ciltte oluşmuş olan problemlere göre kişiye özel hazırlanmış olan Lasemd ampuller cildin altına iletilmekte ve cilde de maske yapılmaktadır. Yapılmakta olan her bir cilt bakımı işlemi ile alakalı ayrıntılı bilgileri karakucakkliniği.com adresinden alabilir, böylece kendinize en uygun olan bakım işlemini rahatlıkla seçebilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!