3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Çivril Büyükşehir İle Daha Güzel

Çivril Büyükşehir İle Daha Güzel
Çivril Büyükşehir İle Daha Güzel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. TOKİ konutları kura çekilişinde Çivrillilerin sevincine ortak olan Başkan Osman Zolan, "Şu anda Ege'de, alt ve üst yapısıyla, sosyal tesisleriyle, sağlık tesisleriyle birçok ihtiyaçlarını karşılamış durumda ve örnek bir ilçe Çivril. Bunu da çoktan hak ediyordu" dedi.

Çivril ilçesinde düzenlenen TOKİ konutları kura çekilişine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediyesini ziyaret etti. Çivril Belediye Başkanı Gürcan güven ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Çivril'e ayrı bir önem verdiğini kaydederek, şahsı ve ilçesi adına teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt yapı, üst yapı, parklar, kapalı yüzme havuzu gibi sayılamayacak kadar çok yatırımların değerinin devasa rakamlara ulaştığını ifade eden Güven, "Çivril, 25-30 yılda göremeyeceği yatırım rakamlarını gördü. Dost da düşman da bunun farkında. Allah razı olsun" dedi. Başkan Osman Zolan ise, Çivril'in kendi değerleri, zenginliği ve çalışkan insanları ile özel ve her geçen gün büyüyen bir ilçe olduğunu kaydetti.

 

"Çivril inşallah kendi kabuğuna sığmayacak"

Başkan Osman Zolan ise, "Çivril'i tanıyamayacaksınız, örnek bir ilçe olacak, Denizli'de ne varsa aynısı burada olacak" diye yola çıktıklarını anlatarak, "Şükür bugüne geldiğimizde Çivril, alt ve üst yapısıyla, sıcak asfaltları ve kaldırımlarıyla bir çok güzelliklerin ortaya konduğu bir yer. Yenilemiş olduğumuz parkıyla, kapalı yüzme havuzuyla ve birçok hizmetlerle çok müthiş güzellikler yapıldı. Büyükşehir bir taraftan, Çivril Belediyemiz bir taraftan, hükümetimiz bir taraftan Çivrilimizde bir çok güzellikleri başardık" dedi. Çivril'in büyümeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Çivril inşallah kendi kabuğuna sığmayacak. Şu anda Ege'de, alt ve üst yapısıyla, sosyal tesisleriyle, sağlık tesisleriyle birçok ihtiyaçlarını karşılamış durumda ve örnek bir ilçe Çivril. Bunu da çoktan hak ediyordu. Biz de vatandaşlarımızla ele ele vererek seferber olduk. Çivril'i böyle görebilmek hayalimizdi, mutluyuz."

 

Vatandaşlarla kucaklaştı

Çivril Belediyesini ziyaret etmesinin ardından TOKİ'nin kura çekilişine katılan Başkan Osman Zolan daha sonra pazarda esnafla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Osman Zolan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Osman Zolan ayrıca Kızılay'ın Çivril ilçesinde gerçekleştirdiği aşure hayrına da katıldı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!