3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Çivril’de DTO Temsilciliği Açılacak

Çivril’de DTO Temsilciliği Açılacak
DTO, Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli İlçelerindeki üyelerine tek bir adresten hizmet verecek. Denizli Ticaret Odası Meclisi, Mart’a dair aylık olağan toplantısınıyaptı. Ay içindeki oda faaliyetleri ile gelecek günlere dair planlamasını ele alan Meclis üyeleri, Çal, Baklan ve Bekilli İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerine daha kolay ulaşılabilir bir yerdehizmet vermek amacıyla Çivril İlçesi’nde DTO’nun temsilcilik açmasını kararlaştırdı. “Amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek… Böylelikle, üyelerimizin en kestirme, en hızlı yoldan işlerinin görülmesini sağlayıp, önlerindeki her türlü zorluğu kaldırmak istedik. Biz, onlar için varız!” diyen Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Çivril Temsilciliği’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya'nın yönetiminde toplanan Denizli Ticaret Odası Meclisi, 2019’un mart ayına dair oturumda, önemli bir karar aldı…Odanın Çivril İlçesi’nde ticaretle iştigal eden kayıtlı üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, Çivril’de faaliyet gösteren üyeleri ile Çal, Bekilli ve Baklan İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerine,daha kolay ulaşılabilir ve etkin bir hizmet vermek amacıyla, Çivril ilçe merkezinde DTO’nun bir temsilciliğinin açılmasıteklifi, DTO Meclisi’nde oylandı. Oylama öncesinde, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun 27.02.2019 tarih, 46 sayılı kararına istinaden yürütülen araştırma ve çalışmalar sonucunda, 28.02.2019 tarihi itibarıyla, DTO’nun Çivril İlçesi’nde 437, Çal İlçesi’nde 146, Bekilli İlçesi’nde 64, Baklan İlçesi’nde ise 26 olmak üzere bölgede 673 kayıtlı üyesinin bulunduğu, Meclis üyelerine aktarıldı.Ayrıca, Çivril’inil merkezinden 95 km, Baklan’ın 62 km, Çal’ın 63 km, Bekilli’nin ise 86 kmuzaklıkta bulunduğu, DTO Yönetim Kurulu’nun 11.03.2019 tarih ve 48 sayılı toplantısında, Çivril İlçesi ve etrafında yer alan Çal, Bekilli ile Baklan İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerinin, üye sayısının en yüksek olduğu ilçedenortak hizmet almaları amacıyla, Çivril ilçe merkezinde Denizli Ticaret Odası’nın bir temsilciliğininaçılmasınınfaydalı olacağı ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağı yönünde karara varıldığı vurgulandı.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “İLÇELERİMİZDE, HİZMETİ VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerden gelen istek üzerine DTO Meclisi’ne sunulan tekliflerinin kabul edilmesinin özellikle bu bölgedeki ticaret erbabı tarafından sevinçle karşılandığını belirtip, alınan kararın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. BaşkanErdoğan, “Amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek… Böylelikle en kestirme, en hızlı yoldan işlerinin görülmesini sağlayıp, önlerindeki her türlü zorluğu kaldırmak istedik. Biz, onlar için varız!Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli’deki üyelerimizin bu yöndeki taleplerini en kısa sürede karara bağlayıp karşıladığımız için mutluyuz. Herkese, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!