Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Çocuklu aileler ara tatilde termal otelleri tercih etti

Çocuklu aileler ara tatilde termal otelleri tercih etti
Okullarda verilen ara tatilin ardından Afyonkarahisar’daki termal otellerde yoğunluk yaşanmaya başlandı. Ara tatilde termali tercih edenlerin yüzde 90’nını çocuklu ailelerin oluşturması ise tatilde ailelerin kendilerinden daha çok çocuklarını düşündüklerini gösterdi.

Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı termal oteli Oruçoğlu Termal Otel yöneticisi Emrah Esen, ara tatilin gelmesi ile birlikte termal tatilde yaşanan yoğunluğu İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine değerlendirdi. Esen, ara tatilin havaların soğuk olduğu döneme gelmesi ile ailelerin tatilde termali tercih etmelerinde önemli etken olduğunu vurguladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinde yaşanan yoğunluğun ara tatilde de devam ettiğini belirten Esen, 29 Ekim’in termal tesisler için bereketli geçtiğini dile getirdi. Esen şunları söyledi:
“Özelikle Mili Eğitim Bakanlığının açıklamasından sonra oldukça yoğun rezervasyon almaya başladık. Geçtiğimiz ay 29 Ekim haftasında ciddi anlamda termalde hareket vardı. Bu birinci ara tatilde de sadece kendi özelimizde değil tüm Afyonkarahisar otelleri olarak bir yoğunluk yaşamaya başladık. Maşallah 29 Ekim bereketli geçti. Daha önce istediğimiz seviyelerde değildik ama Afyonkarahisar olarak tüm otellerimiz olarak 29 Ekim de güzel bir dönem geçirdik.”

Tatilde çocukların eğitimleri düşünüldü
Ailelerin termal tatili kendilerinden ziyade çocukları için istediklerinin altını çizen Esen, Afyonkarahisar’ın termal anlamında Türkiye’de kendisini kanıtlayan bir bölge olduğu için ara tatilde ailelerin termal tatildeki tercihlerinin başında Afyonkarahisar’ın geldiğini ifade etti. Esen, “Tabii ki çocuk en önemli şey ara tatilin sebebi de bu çocuklarımız artık çok sıkıldılar. Evlerinde oturdular ondan sonra uzaktan eğitimleri oldu. Tabii haliyle bunaldı çocuklarımız da. Suyumuzun bağışıklığı kuvvetlendirici etkisi var. Eğitimlere ara verildi ama çocuklarımız hala kendi online eğitimleri alabiliyorlar bunlara ücretsiz internet imkanı sağlıyoruz. Belli aktivitelerimiz de var. Başta da söylediğim gibi suyumuzun bağışıklığı kuvvetlendirici etkisi olduğu için kışın termaller ekstra öne çıkıyor. Aileler de bu konudan dolayı bizleri tercih ediyor. Kesinlikle çocuklar için geliyorlar. Zaten şuanda misafirlerimizin yüzde 90 ı çocuklu aileler” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!