Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Damat, Kayınpeder, Kayınbirader Kavgası Çıktı

Damat, Kayınpeder, Kayınbirader Kavgası Çıktı
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesi, 1473 Sokak içerisinde çıkan bezbol sopalı ve bıçaklı kavga sonrası 1 kişi ağır yaralanmış, 3 kişi de gözaltına alınmıştı. Kavganın sebebi belli oldu.

İddiaya göre, dün akşam saatlerinde 1991 doğumlu Himmet B., ailesi ile ikamet ettiği 1473 Sokak üzerinde evine doğru giderken, daha önceden husumetli olduğu 1991 doğumlu Abdullah D. ile karşılaştı. İkili sokak içerisinde sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra yerini tekme tokat kavgaya bıraktı. Tam bu esnada Abdullah D.’nin babası olan 1964 doğumlu Kerim D., yanında bulunan bir bezbol sopası ile Himmet B.’nin arkasından gelerek kafasına vurdu. Aldığı darbe sonucu ne olduğu anlayamayan Himmet B., arkasına dönerek bu kez de Kerim D. ile kavgaya tutuştu. Bu esnada Abdullah D., yanında bulunan bıçak ile arkadan yanaşarak Himmet B.’nin sol bacağından 1, sağ bacağından 2 kez bıçakladı. Aldığı bıçak darbesi sonrası Himmet B., dönerek yeniden Abdullah D. ile kavga etmeye başladı. Bir süre sonra Himmet B., kafasına aldığı darbe ve iki bacağından aldığı bıçak darbesinin etkisiyle ve kan kaybıyla olduğu yere düşerek baygınlık geçirdi. Bu kavga sürerken çevredeki vatandaşlar durumu hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredeki vatandaşlarda araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Bir süre sonra Himmet B. kendine geldi ve yanında bulunan cep telefonu ile babası 1963 doğumlu Yahya B.’yi arayarak bıçaklandığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti. Baba Yahya B. ile birlikte Polis ile Sağlık ekipleri aynı anda olay yerine geldi. Sağlık ekipleri kavga sonrası ağır yaralanan Himmet B.’ye müdahale ederken Abdullah D. ve Kerim D., Yahya B. ile kavga etmeye başladı. Sağlık Ekibi tarafından sedyeye alınan Himmet B. bu durumu görünce sedyeden fırladı ve sağlık ekibinin elinden kurtularak yeniden kavgaya müdahil oldu. Çıkan ikinci kavga sonrası Abdullah D. ve babası Kerim D. olay yerinden uzaklaştı. Sağlık Ekipleri yeniden yaralı olan Himmet B.’ye müdahale etti ve sedyeye aldı. Tam herşey bitti derken bu kez Abdullah D. ve Kerim D., bezbol sopası ile yeniden olay yerine geldi. Bu kez duruma olay yerinde bulunan Polisler müdahale etti ve iki grubu ayırarak kavgaya son verdi. Yaralı Himmet B. ambulansa alınarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Abdullah D., Kerim D. ve Yahya B. ise emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü.


DAMAT, KAYINPEDER, KAYINBİRADER KAVGASI ÇIKTI…

Meydana gelen ve mahalle sakinlerinin de tepkisine çeken kavganın nedeni Himmet B.’nin eşi H.B. ile ayrılmaya karar verdiği ancak Himmet B.’nin boşanmak istememesi sebebiyle çıktığı iddia edildi. Ayrı yaşamaya başlayan ancak boşanmak istemeyen Himmet B.’ye kayınpederi Kerim D. ve kayınbiraderi Abdullah D.’nin boşanmalarını istediği ve bu yüzden de arada husumet oluştuğu iddialar arasında yerini aldı. Bu husumet sebebiyle de arada kavgaların yaşandığı bu çıkan kavganın 3. Kavga olduğu da iddia edildi. Her iki aileyi de tanıyan vatandaşlar olayın tatlılıkla sona ermesini ve bir daha kavga çıkmamasını temenni ettiler.


DOKTORLAR SABAHA KADAR UĞRAŞTI…

Bu arada çıkan kavgada bezbol sopası ile kafasına aldığı darbe ve bıçak yarası yüzünden hastaneye kaldırılan Himmet B., doktorların sabaha kadar süren müdahalesi ile ölümden döndü. Kan kaybeden ve olay yerinde baygınlık geçiren Himmet B., Denizli Devlet Hastanesindeki müdahale de kafasına 8 adet dikiş atıldığı belirtildi. Sol bacağından 1, sağ bacağından da 2 bıçak darbesi alan Himmet B., tedavisinin ardından Beyin Cerrahisi bölümüne yatırıldı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR…

Yaşanan üzücü olay sonrası gözaltına alınan Kerim D. ve oğlu Abdulah D. Polis Merkezinde ifadeleri alındıktan sonra Adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!