Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Deneyimden Geleceğe E-İhracat Liderler Buluşması Yapıldı

Deneyimden Geleceğe E-İhracat Liderler Buluşması Yapıldı
Denizli İhracatçılar Birliği ve WORLDEF işbirliği ile Türkiye İş Bankası A.Ş. ana iş ortaklığında düzenlenen “Deneyimden Geleceğe E-İhracat Liderler Buluşması” yapıldı.

Denizli İhracatçılar Birliği ve WORLDEF işbirliği ile Türkiye İş Bankası A.Ş. ana iş ortaklığında düzenlenen “Deneyimden Geleceğe E-İhracat Liderler Buluşması” 15 Haziran 2021 Salı günü 13.00-16.00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirildi.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren DENİB Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşmenin birçok alanı etkilediği gibi ticareti de etkisi altına aldığını belirterek şunları söyledi:
 “İcat edildiği ilk yıllarda neredeyse bir ev büyüklüğünde olan bilgisayarlar bugün cebimize girebilecek kadar küçüldü. Artık dünyanın neresinde olursak olalım 7/24 internete erişim sağlayabiliyoruz. Küresel bir köy haline gelen dünyada, dinamizmin ve mobilitenin çarklarına ayak uydurmak zorundayız. Çünkü dünya nüfusunun belli bir kısmı uyurken, aslında diğer kısmı uyumuyor.
Bugün, yaklaşık 7,87 milyar olan dünya nüfusunun takriben 4,57 milyarlık bölümü internet kullanıcısı ve bu da dünya nüfusunun %60’ını oluşturuyor. İnternet kullanımının giderek artması, tüketicilerin çevrimiçi araçları aktif olarak kullanabilmeleri, sosyal medya platformlarında çevrimiçi olabilmeleri pazarlama ve ticaret ekosisteminde de değişikliklere yol açıyor. 
    Özellikle Covid-19 pandemisi döneminde teknolojinin ne denli önemli olduğuna hepimiz fazlasıyla şahit olduk. Teknolojik altyapılarına yatırım yapan firmalar bu süreçten kazançlı çıktı. Bu noktadan hareketle Denizli İhracatçılar Birliği olarak WORLDEF ile birlikte Deneyimden Geleceğe E-İhracat Liderler Buluşması’nı düzenliyoruz. 
Bu program kapsamında Türkiye’de e-ticaret ve e-ihracat konularında deneyimli olan şirketlerin yöneticilerini sizlerle bir araya getirmeyi hedefledik. Dijital platform üzerinden düzenlediğimiz bu etkinlikte yapılacak bilgi ve tecrübe paylaşımlarının katılımcılarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.” 

Etkinlikte Türkiye İş Bankası Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölümü Müdür Yrd. Bora Gülşeni’in konuşmasından sonra n11.com Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Altınay, English Home E-Ticaret Direktörü Üzeyir Karakaş, The Digital 360 Kurucu Ortağı Özge Karadaş, Chakra E-Ticaret Direktörü Aykut Kaymaz, Hoagard Kurucu Ortağı Çağrı Ayten ve Arzum E-Global Proje Yöneticisi Melih Doyuran e-ihracat konusunda bilgi ve deneyimlerini aktardılar.
İhracatçı firma temsilcilerinin ve ilgililerin katılım sağladığı buluşmada, konuşmaların ardından e-ihracat ana başlığı altında “Yuvarlak Masa” toplantıları düzenlendi. Tecrübe ve bilgi paylaşımının yapıldığı bu bölümde katılımcılar sorularını yöneltme fırsatı buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!