Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli AK Parti’nin aday adayları belli oldu

Denizli AK Parti’nin aday adayları belli oldu
Denizli Ak Parti’de 14 Mayıs Milletvekili seçimleri için aday adayları listesi belli oldu. 40 kişinin aday adayı olduğu Ak Parti’de mevcut milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız yeniden aday oldu. Eski il başkanı Necip Filiz ise aday olmadı. 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimleri için Ak Parti’de aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı. Ak Parti Denizli İl Başkanlığına aday adaylığı başvuru sürecinde 40 isim aday adayı olarak başvurdu. Ak Parti’de mevcut milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız yeniden aday oldu. Eski il başkanı Necip Filiz ise aday olmadı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıklar sürüyor. AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından ise il binasında aday adayı olacak olan milletvekillerinin tanıtımı için toplantı düzenlendi. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün açılış konuşması ile başlayan Aday Adayı Tanıtım Programına; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili Aday Adayları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Ön konuşmaların ardından AK Parti Denizli’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan 40 isim, kendisini kısaca katılımcılara tanıttı.

Aday Tanıtım programında konuşan Başkan Güngör: Önümüzde milletvekilliği seçimimizde 7 Milletvekili adayımız olacak.  Her biri birbirinden kıymetli adaylarımızı kutluyorum. Bizler, milletvekilliği adaylarının kazanması için gece gündüz çalışmaya söz vermiş bir teşkilatız. Ak Parti teşkilatı çalışarak milletimizi kapı kapı dolaşarak gönlüne girecektir.

14 Mayısta Denizli olarak tarih yazacağız

Başkan Güngör Denizlimiz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek verecek ve 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecektir. 2023 yılı seçimleri Cumhur ittifakının zaferiyle taçlanacaktır. ifadelerini kullandı.


Ak Parti’de İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, iş adamı Halil Pekdemir, eski il başkanlarından Osman Yüceliş, gazeteci Hakan Altınsır aday adayı olarak başvurdu. 40 kişilik liste şu şekilde:
Ak Parti Denizli Milletvekili aday adayları

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 6
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!