Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Atatürk Stadyumu Galatasaray Maçına Hazır

Denizli Atatürk Stadyumu Galatasaray Maçına Hazır
Denizli Atatürk Stadyumunda çalışmalar tamamlandı. 12 Haziran’da başlayan çalışmalar, 6 Ağustos itibariyle tamamlandı. Yaklaşık 2 ayda biten çalışmalarda stadyumun kapasitesi 3 bin 500 kişi arttırıldı.

Denizlispor’un Süper Lig’deki yeni sezonunda iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Stadyumunda çalışmalar tamamlandı. 12 Haziran’da ilk kazmanın vurulduğu statta ilk etapta kale arkası ve maraton tribünlerin önlerindeki duvarlar yıkıldı.

KAPASİTE 3 BİN 500 ARTTI

Protokol tribünün önündeki havuzun da kaldırıldığı çalışmaların ardından zemin 2 metre aşağıya indirildi. Bu sayede bütün tribünlere yeni koltukların ekleneceği ek tribünler inşa edildi. Yeni eklenen koltuklarla birlikte stadyumun kapasitesi 15 binden 18 bin 500’e çıkarıldı. Stadyumda eski koltukların yerine ise yenileri eklendi.

ÇİM SERME İŞLEMİ TAMAMLANDI

Zeminin 2 metre aşağıya çekildiği stadyumda çim serme işlemi de tamamlandı. Bir günde tamamlanan çalışmaların ardından çimin tutması da sağlanmış oldu. İlk etapta hibrit çimlerin kullanılacağı yeni sezon için 4 mevsim dayanıklı çimde karar kılındı. Çim serme işlemin ardından maraton, kale arkası ve kapalı tribünün önünde boş kalan alanlara asfalt dönüldü. Bu asfaltın üstünün ise yumuşak bir malzeme ile kapatılması bekleniyor.

YEŞİL SİYAHA BÜRÜNDÜ

Yeni sezon için gelinliğini giymeye hazırlanan Atatürk Stadyumunda, dış cephede de çalışmalar sürüyor. Atatürk Stadyumu yeni sezon öncesi takımın renkleri olan yeşil siyaha büründü.

LOCALAR DA TAMAM!

Basın tribünün eski havuzlu alana inşa edildiği stadyumda protokol, gold ve VIP tribünde de ise çalışmalar tamamlanmak üzere. A Alt tribündeki çalışmaların tamamlandığı stadyumda 14 yeni loca inşa edildi.

ZOLAN’DAN İNCELEME

6 Ağustos’ta tamamlanan çalışmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, stadyumda incelemelerde bulundu. Zolan’a Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla da eşlik etti.

"Yeni zafer ve başarılara imza atacağız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Spor Toto Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'un maçlarına ev sahipliği yapacak Denizli Atatürk Stadyumu’nu inceledi. Denizlispor'un yeni sezonda da yeni zafer ve başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Denizli Atatürk Stadyumu'nu inceledi. Stadyumda çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan’a, Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Ramazan Erbil ve beraberindekiler eşlik etti. Kulüp Başkanı Ali Çetin, stadyumun yenilenmiş görünümüyle Denizli'ye yakışır bir hale geldiğini ifade ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Çetin, “Geçmişten bugüne ne zaman bir sıkıntımız, derdimiz olsa bizlere asla kapısını kapatmayan, her türlü zorlukta camiamızın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

"Denizlispor'u her zaman markamız bildik"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeşil-siyahlı renklerin en büyük tutkusu olduğunu belirterek, "Denizlispor'u her zaman markamız bildik ve elimizden geldiğince destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 16 Ağustos’ta Galatasaray karşılaşması ile yeni sezona başlayacak Denizlispor'a başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, "Bizler her zaman olduğu gibi yine tribünde yerimizi alıp takımımızı tüm hemşehrilerimizle birlikte var gücümüzle destekleyeceğiz. Denizlisporumuzun yeni sezonda da yeni zafer ve yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!