3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Görev Başında

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Görev Başında
Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı öncesi tüm tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, oluşturdukları ekiplerle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor.

Türkiye'de 31 ilde 17 Nisan Cuma gecesi 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından tüm tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için sabah erken saatlerden itibaren çalışmalara başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu, 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayan vatandaşların, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde ekmek ve tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun yanında belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 52 farklı bölgesinde görev yapan itfaiye istasyonları, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi ekipleriyle hizmetlerine devam ediyor.

 

Sokak hayvanlarına su ve mama

 

Denizli'de yoğun olarak kullanılan bina, cadde ve meydanlarda rutin olarak yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri sokağa çıkma yasağında da boş durmadı. Ekipler bu kapsamda Vatan Caddesi’nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını da unutmadı. Sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgelere mama bırakan Denizli Büyükşehir Belediyesi,kentin muhtelif yerlerine koyduğu su kaplarını da kontrol etti.

 

"Büyükşehir yanınızda"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sabah erken saatlerden itibaren kurallar ölçüsünde vatandaşların ihtiyacını karşılamak için tüm ekiplerin canla başla çalıştığını söyledi. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımız ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattımızı arayabilir. Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Yeter ki kurallara uyalım, evimizde kalalım" dedi. Evinde kalan vatandaşlar için çalışan tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Bizler sahadayız görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızın sağlıkları için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!