Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Eskişehir tren saatleri, Denizli Afyon Tren saatleri

Denizli Eskişehir tren saatleri, Denizli Afyon Tren saatleri
Denizli Eskişehir treni saatleri, Denizli Kütahya treni saatleri, Denizli Afyon Kütahya Eskişehir trenleri saatleri ve bilet fiyatları, Denizli Eskişehir tren fiyatı 2019,  hepsi ve daha fazlası denizli24haber'de...

Denizli’den(Pamukkale Ekspresi) Eskişehir’e gidecek yolcuların sırasıyla Denizli, Goncalı Müselles, Kaklık, Bozkurt, Çardak, Dazkırı, Evciler, Sütlaç, Dinar, Karakuyu, Ekinova, Sandıklı, Kocatepe, Tınaztepe, Afyon A.Çetinkaya, Gazlıgöl, İhsaniye, Döğer, Değirmenözü, Çöğürler, Alayunt Müselles, Kütahya, Alayunt, Uluköy, Sabuncupınar, Gökçekısık, Kızılinler ve son durak olan Eskişehir istasyonunda durur. Yolculuk Denizli’den Eskişehir’e 8 saat 24 dakika sürüyor.

Denizli Afyon tren saatlerini, Denizli Kütahya tren saatlerini ve Denizli Eskişehir tren saatlerini sitemizden öğrenebilirsiniz. Denizli’den sadece 1 saat diliminde Denizli Eskişehir’e tren kalkıyor. O Pamukkale ekspresi treni olurken sabah 7.50’de Denizli’den hareket ediyor. Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların ilk durağı Goncalı Müselles istasyonu oluyor. Yolculuk Denizli’den Afyon’a gidecek olan trenin Afyon’da ilk durağı Evciler istasyonu oluyor. Denizli Evciler arası 1 saat 50 dakika sürüyor. Denizli’den Kütahya’ya gidecek yolcuların önce Afyon geçtikten sonra Kütahya Değirmenözü istasyonunda duruyor. Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların ise Afyon ve Kütahya’dan geçtikten sonra Eskişehir Uluköy istasyonuna geliyor. Yaz kış dönemi fark etmeden Pamukkale Ekspresi Denizli Afyon Kütahya Eskişehir arasında her gün işler. Denizli’den bu illerden hangisine giderseniz gidin tren kalkış saati 07.50’dir. Denizli  Eskişehir tren biletlerini internetten veya Denizli Tren garından alabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra 15 dakika öncesinden Denizli Garında olmakta fayda var.

PAMUKKALE EKSPRES SAATLERİ

Denizli - Eskişehir Tren Saatleri

Denizli Eskişehir tren saatleri

Eskişehir - Denizli Tren Saatleri

Denizli Eskişehir tren saatleri

DENİZLİ ANKARA TREN 

Denizli'den Ankara'ya doğrudan tren yok. Pamukkale Ekspresi ile önce Denizli'den Eskişehir'e gidiliyor. Denizli'den Eskişehir'e 8 saat 14 saat sonra vardıktan sonra aktarnma Eskişehir'den Ankara'ya Yüksek Hızlı tren(YHT) ile 1 saat 30 saat sonra Ankara Garında olabilirsiniz. Toplam yolculuk 11 saat 55 dakika sürerken toplam bilet fiyatı ise 81 lira tutuyor. Businass'da yolculuk yapmak istiyorsanız 98 lirayı gözden çıkarmalısınız. Aynı zamanda koltuklar 2+1 şeklindedir. 

PAMUKKALE EKSPRESİ

Pamukkale Ekspresi Eskişehir’e gidecek yolcuların Eskişehir’den İstanbul’a (Pendik) Yüksek Hızlı trenle(YHT) gidebilirler. Denizli’den Isparta’ya tren olmadığı için trenle Denizli’den Dinar’a oradan otobüsle Isparta’ya gidebilirsiniz. Aynı zamanda Eskişehir’den Ankara’ya da hızlı trenle gidebilirsiniz.

BİLET FİYATLARI

Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların en çok merak ettiği konulardan biri ise Denizli – Eskişehir tren bilet fiyatlarıdır. Denizli - Eskişehir arası 1. mevki tren bileti fiyatı 43.50 TL’dir. (TAM BİLET FİYATI) Denizli - Eskişehir arası indirimli tren bileti fiyatlarını Eybis'den online bilet satın alırken tarife seçimi yaparak bakabilirsiniz. 65 yaş üstü iseniz yüzde 50, 13 – 26 yaş aralığında iseniz genç indiriminden, 60 ve 64 yaş arasında iseniz yüzde 20,  7 – 12 yaş aralığında ise çocuk indiriminden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda personel indirimi, basın indirimi, öğretmen indirimi ve TSK çalışan indirimden de yararlanabilinir. Ayrıca evcil hayvan bileti de satın alabilirsiniz.

Denizli Sandıklık tren bilet fiyatı 21.00 TL. 3 saat 29 dakika – 07.50 – 11.19

Denizli Kütahya Tren bilet fiyatı: 39.00 TL. 6 saat 50 dakika  - 07.50 – 14.40

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DENİZLİ GAR İLETİŞİM:

Çalışma Saatleri: 06.00 - 18.00
Tel: 0(258) 268 28 31

ESKİŞEHİR GAR İLETİŞİM:

Çalışma Saatleri: 24 SAAT AÇIK
Tel: 0(222) 225 55 55


 TCDD DENİZLİ GAR TELEFON NUMARASI 0 258 268 28 31

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!