3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Genç MÜSİAD’da bayrak değişimi

Denizli Genç MÜSİAD’da bayrak değişimi
Denizli Genç MÜSİAD’da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Yunus Çiftçi, görevi devretti. MÜSİAD Denizli Şubesinde yapılan devir teslim töreninin ardından görevi Ahmet Ali Demiröz, Çiftçi’den devraldı.

18-29 Yaş genç işadamlarından oluşan Genç MÜSİAD Denizli şubesinde bayrak değişimi yaşandı. MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Akgün, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşen devir-teslim töreni MÜSİAD şube binasında gerçekleştirildi. 2017 yılından bu yana Genç MÜSİAD Başkanlığı görevini yürüten Yunus Çiftci görevini Ahmet Ali Demiröz’e devretti.

GENÇ MÜSİAD BİR OKULDUR

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün geleceğin erdemli iş insanlarını yetiştirmek üzere kurulan Genç MÜSİAD’ın tam anlamıyla bir okul olduğunu ifade etti. Başkan Akgün, “Genç MÜSİAD ticaret ahlakına bağlı, girişimci ve çağın gelişmelerini takip eden bir kuruluşumuz. 3 yıldır görevi yürüten Yunus Çiftci’de bu düsturla birçok eğitim ve proje çalışması yaptı. Gençlerimizin hem ticari hem de kişisel gelişimleri için programlar düzenledi. Gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını yürüttü. Bu anlamda emekleri için kendisine teşekkür ediyor, görevi devralan Ahmet Ali Demiröz başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

GENÇ GİRİŞİMCİLERİ MÜSİAD’A BEKLİYORUZ

Görevi devralan Ahmet Ali Demiröz, “2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD Türkiye'de 53, Yurtdışında 23 temsilcisi ile ülke ekonomisine faydalı olabilme gayreti ile ülke gençleri için faaliyet göstermektedir. MÜSİAD Üyelerinin 30 yıllık tecrübesinden faydalanarak çağın gerekliliklerine uygun şekilde ticareti şekillendiren Genç MÜSİAD üyeleri, geleneklerine bağlı ve geleceğe umutla bakmaktadır. Bir ve birlikte olursak güçlü olabileceğimizi biliyoruz. Bu anlamda 18-29 yaş aralığındaki genç girişimcileri, profesyonel çalışanları ve üniversite öğrencilerini Genç MÜSİAD’da birlik olmaya davet ediyoruz. Önceki dönemlerde olduğu gibi eğitim, seminer, iş geliştirme toplantıları, ihracatı geliştirme ve sektörel işbirliği programlarına devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı ve bizde bu bayrağı daha ileriye taşımak için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz. Önceki dönem başkanımız ve yönetim kurullarına emekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!