Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (14 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (14 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (14 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı?  Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyrediyor. Parçalı bulutlu bir havanın etkili olduğu Denizli’de bugünden itibaren yağmur var. İşte Denizli’de beklenen hava durumu…

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyrediyor. Gece saatlerinde sıcaklık 1 dereceye kadar iniyor. Yarından itibaren yağışlı hava Denizli’yi etkisi altında alacak. Denizli’de termometreler yarın en yüksek 11 derece seviyesinde kalacak. Sağanak yağışlı hava etkili olacak.

Perşembe günü de  Denizli’de sağanak yağış tahmini yapılırken sıcaklık 11 derece ölçülecek. 

Denizli’de  Cuma ve cumartesi yağmurla sıcaklık en yüksek 10 derece bekleniyor.

Denizli Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 95 cm ölçüldü.

Zirvede perşembe, cuma, cumartesi kar yağışı görülecek.

Zirvede Salı, Çarşamba ve Perşembe, Cuma ve Cumartesi kar yağışı var.

İşte Denizli’nin beş günlük hava durumu!

denizli hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 derece olacak. Yarından itibaren sağanak yağışların etkisi altına girecek sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın da 11 derece olacak. Yarından itibaren sağanak yağışların etkisi altına girecek sıcaklık 6 dereceye kadar düşecek.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 derece olacak. Yarından itibaren sağanak yağışların etkisi altına girecek sıcaklık 5 dereceye kadar düşecek.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 14 derece olacak. Sıcaklık yarın da 14 derece olacak. Yarından itibaren sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 12, Cuma ise 10 derece olacak.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 9, Cuma ise 8 derece olacak.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir havaBaklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 8, Cuma ise 6 derece olacak.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 10, Cuma ise 9 derece olacak.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 8, Cuma ise 6 derece olacak.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 derece olacak karla karışık yağmur bekleniyor. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 7, Cuma ise 6 derece olacak.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 8, Cuma ise 7 derece olacak.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 8, Cuma ise 7derece olacak.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 9, Cuma ise 8 derece olacak.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak Karla karışık yağmur bekleniyor. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 10, Cuma ise 8 derece olacak.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 9, Cuma da 9 derece olacak.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 derece olacak karla karışık yağmur bekleniyor. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 8, Cuma ise 6 derece olacak.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 13 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak karla karışık yağmur bekleniyor. Yarından itibaren ilçe sağanak yağışların etkisi altına girecek. Perşembe sıcaklık 11, Cuma ise 10 derece olacak.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!