3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Hava Durumu (15 Ocak 2020) 

Denizli Hava Durumu (15 Ocak 2020) 
Denizli’de bugün (15 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı?  Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 13 derece. Sıcaklık yarın 10 derece seviyesinde kalacak. Cuma hafif yağmur geçişleri var. Peki, Denizli’ye kar ne zaman yağacak? Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre uzun vadeli hava tahminlerinde önümüzdeki 30 günlük periyotta Denizli şehir merkezinde kar yağışı öngörülmedi.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 13 derece ölçülüyor. Bugün için sağanak yağış tahmini yapan meteoroloji tahmini değiştirdi. Hava parçalı bulutlu. 

Sıcaklığın yarın 10 dereceğe düşeceği bildirildi.  Hafif yağmur tahmini yapıldı.

Denizli’de cuma 11 derece sıcaklıkta hafif yağış geçişleri var. 

Cumartesi sıcaklık 12, pazar da 12 dolaylarında seyredecek. 

Gece saatlerinde sıcaklık 4  dereceye kadar düşecek. 

Şehrin pek çok noktasında kırağı hadisesi gözlenirken Denizli’ye kar ne zaman yağacak sorusu hala yanıt bulmadı. 

Meteorolojiden yapılan açıklamada uzun vadeli hava tahminlerine göre Denizli’de önümüzdeki 30 günlük periyotta kar yağışının şu an için öngörülmediği ifade edildi. 

Öte yandan Denizli Bozdağ’da önümüzdeki beş gün kar yağışı yok. Zirvede kar kalınlığı son olarak 94 cm ölçüldü.

İŞTE DENİZLİ’NİN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

denizli hava durumu 15 ocak 2020

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 12 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Perşembe 11, Cuma 9 derece.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 9 derece.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 8 derece.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 13 derece olacak. Sıcaklık yarın 12 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 10 derece.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 12 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 9 derece.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 7 derece.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma 8 derece.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklık Cuma ise 7 derece.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 6 dereceye kadar düşecek.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 7 dereceye kadar düşecek.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık yine 7 derece olacak.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 12 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 9 dereceye kadar düşecek..

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar bugün parçalı bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam bugün parçalı bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 9 dereceye kadar düşecek.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 14 derece olacak. Sıcaklık yarın 13 derece olacak. Yarın ve yarından sonra hafif yağmur geçişleri görülecek. Cuma ise sıcaklık 12 dereceye kadar düşecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!