3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Hava Durumu (16 Ocak 2020) 

Denizli Hava Durumu (16 Ocak 2020) 
Denizli’de bugün (16 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı?   Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece ölçülüyor. Gece saatlerinde sıcaklık üç dereceye kadar iniyor. Denizli’de yarın çok bulutlu yağmur geçişleri bekleniyor. Bu hafta Denizli’de yağış görülmüyor.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 12 derece dolaylarında seyretmekte. Gece saatlerinde sıcaklık 3 dereceye kadar inmekte. 

Yarın da Denizli’de sıcaklık aynı kalacak fakat çok bulutlu bir hava Denizlilileri karşılayacak. cumartesi Denizli’de az bulutlu sıcaklık 11 derece olacak.  Yağış beklenmiyor.  

Denizli’de pazar ve pazartesi de yağış yok. Hava az bulutlu olacak. Sıcaklık 12 derece dolaylarında seyredecek. 

Denizli Bozdağ’da da önümüzdeki beş gün boyunca kar yağışı görülmeyecek. Zirvede kar kalınlığı son olarak 95 cm ölçüldü.

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün çok bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye düşüyor. Yarında çok bulutlu hava etkisini gösterecek.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 10 – 9 derece arasında değişecek.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 derece dolaylarında seyredecek.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 12 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 10 derece olacak.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 derece dolaylarında seyredecek.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 – 6 derece arasında değişecek.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 10 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 9 – 8 derece arasında değişecek.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Bzokurtluları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 – 6 derece arasında değişecek.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 derece dolaylarında seyredecek.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 7 derece dolaylarında seyredecek.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 8 derece olacak. Sıcaklık yarın da 8 derece olacak. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 8 – 7 derece arasında değişecek.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 10 derece dolaylarında seyredecek...

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 9 derece dolaylarında seyredecek.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede çok bulutlu hava tahmini yapıldı. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 9 derece dolaylarında seyredecek.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün hafif yağmur geçişleri görülecek, sıcaklık ise 9 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye düşecek. Yarın da ilçede hafif yağmur geçişleri görülecek. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 8 - 9 derece dolaylarında değişecek.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün hafif yağmur geçişleri görülecek, sıcaklık ise 13 derece olacak. Sıcaklık yarın da 13 derece olacak. Yarın da ilçede hafif yağmur geçişleri görülecek. Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 14 derece olacak.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!