Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (22 Ocak 2020) 

Denizli Hava Durumu (22 Ocak 2020) 
Denizli’de bugün (22 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 10 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri Denizli’de yarın çok bulutlu bir gün beklendiğini ifade etti. Bu hafta yağış yok. Cumartesi termometreler 13'ü, pazarsa 14'ü gösterecek.

Denizli’de bugün sıcaklık 10 derece dolaylarında seyrediyor. Gece saatlerinde sıcaklık eksi bir dereceye kadar iniyor. 

Denizli’de sıcaklık yarın 11 derece seviyesinde kalacak. Çok bulutlu bir hava etkili olacak. 

Denizli’de cuma hava parçalı bulutlu. Sıcaklık 8 dereceye inecek. 

Cumartesi 13'ü gösterecek az bulutlu, termometreler pazar 14 dereceye çıkacak.

Öte yandan Denizli Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 85 cm ölçüldü.

Zirvede bu hafta kar yağışı beklenmiyor.

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 4, Cumartesi 11, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 6, Cumartesi 9, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 5, Cumartesi 10, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 13 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 9, Cumartesi 12, Pazar ise 14 derece olması bekleniyor.  

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 5, Cumartesi 11, Pazar ise 12 derece olması bekleniyor.  

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Baklalıları karşılayacak sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 3, Cumartesi 10, Pazar ise 10 derece olması bekleniyor.  

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 6, Cumartesi 10, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılayacak sıcaklık ise 4 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 6 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 2, Cumartesi 9, Pazar ise 9 derece olması bekleniyor.  

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün parçalı bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 7 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 4, Cumartesi 11, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 5 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 3, Cumartesi 10, Pazar ise 10 derece olması bekleniyor.  

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 3, Cumartesi 9, Pazar ise 8 derece olması bekleniyor.  

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Tavaslıları karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 4, Cumartesi 11, Pazar ise 10 derece olması bekleniyor.  Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 6 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 4, Cumartesi 12, Pazar ise 11 derece olması bekleniyor.  

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 9, Cumartesi 10, Pazar ise 12 derece olması bekleniyor.  

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 7 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 4, Cumartesi 10, Pazar ise 9 derece olması bekleniyor.  

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 8, Cumartesi 14, Pazar ise 13 derece olması bekleniyor.  

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava Bekillileri karşılayacak sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 5 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Bu hafta ilçede yağmur beklenmezken parçalı bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Sıcaklıklar ise; Cuma 6, Cumartesi 9, Pazar ise 9 derece olması bekleniyor.  

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!