Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (24 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (24 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (24 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8 derece ölçülüyor. Yağış yok, hava az bulutlu. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 14 dereceye çıkacağını bildirdi. Termometreler pazarsa 15'i gösterecek. Yağmur geliyor.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8 derece. Yağış yok, hava az bulutlu.

Sıcaklık yarın 14 dereceye çıkacak. Yarın da az bulutlu olacak.

Denizlilileri pazar 15 derecelik hava sıcaklığı karşılayacak.

Meteoroloji yetkilileri Denizli’de önümüzdeki pazartesi yağmurla  birlikte sıcaklığın 1” derece dolaylarında seyredeceğini bildirdi.

Salı ise sıcaklık yine 11 derece olacak. Yine yağmur var. 

Öte yandan Denizli Bozdağ’da önümüzdeki günlerde kar yağışı beklenmiyor. Zirvede kar kalınlığı 85 cm ölçüldü.

Denizli’nin ilçelerinde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 6 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 11 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 12 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 7 derece en düşük sıcaklık eksi 2 derece. Yarın sıcaklık 11 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 11 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 6 derece en düşük sıcaklık eksi 2 derece. Yarın sıcaklık 10 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 11 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 8 derece en düşük sıcaklık eksi 3 derece. Yarın sıcaklık 12 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 14 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 6 derece en düşük sıcaklık eksi 7 derece. Yarın sıcaklık 13 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 13 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 5 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 10 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 11 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 7 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 12 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 13 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor..  

 

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 3 derece en düşük sıcaklık eksi 7 derece. Yarın sıcaklık 9 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 10 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor..

 

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 4 derece en düşük sıcaklık eksi 8 derece. Yarın sıcaklık 11 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 12 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 3 derece en düşük sıcaklık eksi 5 derece. Yarın sıcaklık 11 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 11 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 6 derece en düşük sıcaklık eksi 3 derece. Yarın sıcaklık 9 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 10 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 7 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 13 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 13 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 7 derece en düşük sıcaklık eksi 9 derece. Yarın sıcaklık 14 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 14 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 7 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 13 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 13 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.  

 

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 4 derece en düşük sıcaklık eksi 8 derece. Yarın sıcaklık 10 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 10 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 9 derece en düşük sıcaklık eksi 8 derece. Yarın sıcaklık 13 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 14 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün az bulutlu en yüksek sıcaklık 6 derece en düşük sıcaklık eksi 6 derece. Yarın sıcaklık 11 dereceye çıkacak yine az bulutlu bir hava tahmini yapıldı. Pazar günü sıcaklık 11 derece olması bekleniyor. Pazartesi ve Salı ise ilçede yağmur bekleniyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!