Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (26 Aralık 2019)

Denizli Hava Durumu (26 Aralık 2019)
Denizli’de bugün (26 Aralık 2019) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8 dereceye kadar düşüyor. Meteoroloji bildirdi: Denizli büyük kesimde kar yağışı bekleniyor.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8  derece dolaylarında seyretmekte. Yer yer yağmur var. Perşembe sabahına kadar karla karışık yağmur var.

Sıcaklık yarın 7 derece olacak. Çok bulutlu hava öngörüldü. 

Denizli’de cumartesi termometreler 5 dereceye kadar gerileyecek. Çok bulutlu bir hava bekleniyor. 

Pazar günü ise sıcaklık 4 ölçülecek en düşük sıcaklık 1 derece olacak. Merkezde karla karışık yağmur beklenirken Denizli’nin yüksek ilçelerinde ise kar bekleniyor.

Pazartesi meteoroloji Denizli için kar yağışı tahmininde bulundu. Sıcaklık ise 4 derece dolaylarında seyredecek.  

DENİZLİ BOZDAĞ’DA SON DURUM NE? 

Pamukkale’den sonra Denizli’nin ikinci beyaz Cenneti Bozdağ’da kar yağışı devam ediyor. Çalışmalar belli bölgelerde sona ererken bugün sezonu açıyor. Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 40 cm ölçüldü. Zirvede Pazartesiye kadar kar yağışı devam edecek. Sıcaklık eksi 5 dereceye kadar düşecek.

Denizli’nin ilçelerinde hava durumu

Çivril Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık 7 dereceye kadar düşüyor. Cuma ve cumartesi çok bulutlu bir hava bekleniyor. Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Buldan ilçesinde Perşembe günü yağış etkili olacak. Cuma ve cumartesi çok bulutlu bir hava öngörülürken sıcaklık 7 derece olacak. Pazar ve Pazartesi ilçede kar yağışı bekleniyor.

Güney ilçesinde bugün karla karışık yağmur bekleniyor sıcaklık 6 derece dolaylarında seyredecek. Pazar ve pazartesi sıcaklık 3 dereceye kadar düşüyor. İlçede bu 2 ün kar yağışı bekleniyor.

.Bekilli ilçesinde bugün sıcaklık 6 derece olacak en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak. İlçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ve Cumartesi sıcaklık 5 derece kadar düşerken çok bulut hava hakim olacak. Pazar ve Pazartesi Bekilli’de meteoroloji kar tahmininde bulundu.

Sarayköy ilçesinde Perşembe  yağmur var. Sıcaklık 9 derece olacak.Cuma ve Cumartesi çok bulutlu hava bekleniyor. İlçede; Pazar hafif kar yağışı Pazartesi ise kar yağışı bekleniyor.

Çal ilçesinde Perşembe günü karla karışık yağmur var. Sıcaklık ise Perşembe günü 6 derece olacak Cuma ve Cumartesi sıcaklık 4 dereceye kadar gerilecek Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Baklan ilçesinde ise Perşembe sıcaklık 4 derece kadar düşüyor karla karışık yağmur etkili olacak en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Cuma ve Cumartesi sıcaklık 3 dereceye kadar gerileyecek. Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Honaz ilçesinde ise Perşembe yağışlar devam edecek en yüksek sıcaklık 7 en düşük sıcaklık 5 derece olacak. Cuma ve Cumartesi sıcaklık değişmeyecek. Pazar karla karışık yağmur ve Pazartesi ise kar bekleniyor.

Bozkurt ilçesinde bugün karla karışık yağmur var. Sıcaklık 3 derece. en soğuk ilçelerden biri olan Bozkurt’ta Pazar ve Pazartesi kar yağışı öngörüldü.

Çardak ilçesinde Perşembe karla karışık yağmur var. Sıcaklık 5 dereceye kadar gerilecek. En düşük sıcaklık ise eksi 2 derece olacak. Cuma ve Cumartesi çok bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklık 4 derece olacak. Pazar ve pazartesi kar geliyor.

Babadağ ilçesinde yağmur var. Sıcaklık 5 dereceye kadar gerileyecek. Cuma ve Cumartesi çok bulutlu hava çok bulutlu olacak. Pazar günü hafif kar yağışı Pazartesi kar yağışı bekleniyor.

Kale ilçesinde Perşembe sıcaklık 4 derece dolaylarında olacak. Karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma ve Cumartesi çok bulutlu olacak. Sıcaklık ise 4 derece olacak. Pazar hafif kar yağışı sıcaklık 3 pazartesi ise kar yağışı sıcaklık 2 derece olacak.

Tavas ilçesinde Perşembe karla karışık yağmur var. Cuma ve Cumartesi sıcaklık 6 derece çok bulutlu bir hava hakim olacak. Pazar ve Pazartesi ilçede kar yağışı tahmini var

Serinhisar ilçesinde meteoroloji Perşembe karla karışık yağmur tahmininde bulundu. Pazar ve Pazartesi kar var.

Acıpayam ilçesinde Perşembe günü karla karışık yağmur var. Sıcaklık Perşembe 7 derece olacak. Pazar ve Pazartesi meteoroloji kar tahmininde bulundu.

Çameli ilçesinde Perşembe karla karışık yağmur var. Sıcaklık gece 0  dereceye kadar düşecek.Pazar ve Pazartesi sıcaklık 2 dereceye kadar gerileyecek kar yağışı var.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!