Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (27 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (27 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (27 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 13 derece ölçülüyor. Yer yer hafif yağmur var. Sıcaklık yarın 11 yağmurlu, çarşamba çok bulutlu 12 derece olacak! İşte Denizli’de hava durumunun detayları...

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 13 derece. Yer yer hafif yağmur geçişleri gözlenmekte Çok bulutlu bir hava etkisini gösterecek.

Sıcaklık yarın 11 derece beklenmekte. Yine yağmur var. 

Denizlilileri çarşamba 12 derecelik sıcaklık karşılayacak. Çok bulutlu bir hava etkili olması bekleniyor.

Denizli’de perşembe sıcaklık 11 dereceye inecek. Yağmurlu bir gün olacak.

Cuma ise termometreler 12 derece seviyesinde kalacak. Çok bulutlu bir etkili olacak.

Öte yandan Denizli Bozdağ Kayak Merkezinde bu hafta kar beklenmiyor.  

Zirvede kar kalınlığı son olarak 74 cm ölçüldü.

İlçelerde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün çok bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 12 derece bulutlu, Perşembe 11 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 10 derece.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 4 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 13 derece bulutlu, Perşembe 11 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Güneylileri karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 11 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılayacak sıcaklık ise 14 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 13 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 16 derece bulutlu, Perşembe 13 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 12 derece.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çallıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 12 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Baklanlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 10 derece bulutlu, Perşembe 7 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 8 derece..  

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak sıcaklık ise 13 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 13 derece bulutlu, Perşembe 11 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 11 derece.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 10 derece bulutlu, Perşembe 7 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Çardaklıları karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 11 derece bulutlu, Perşembe 8 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 8 derece.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Babadağlıları karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 11 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Kalelileri karşılayacak sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 8 derece bulutlu, Perşembe 8 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çivrilleri karşılayacak sıcaklık ise 13 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 10 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 11 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 11 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 10 derece.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 12 derece bulutlu, Perşembe 9 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 10 derece..  

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Çamelileri karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 8 derece bulutlu, Perşembe 7 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 9 derece.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılayacak sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 2 derece olacak. Sıcaklık yarın 11 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 12 derece bulutlu, Perşembe 11 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 13 derece.

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Bekillileri karşılayacak sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek en düşük sıcaklık ise eksi 1 derece olacak. Sıcaklık yarın 10 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bir gün olacak. Çarşamba 12 derece bulutlu, Perşembe 10 derece yağmurlu Cuma ise çok bulutlu 10 derece.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!