Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (29 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (29 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (29 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 14 derece ölçülüyor. Meteoroloji yetkilileri uyardı: Yarın Denizli merkezde sağanak yağış bazı ilçelerde karla karışık yağmur bekleniyor. İşte Denizli’de beklenen hava durumu…

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 14 derece çok bulutlu bir hava etkisini gösterecek.

Sıcaklık Denizli’de yarın 12 dereceye inecek. Sağanak yağış bekleniyor.

Cuma 11, cumartesi 13 dereceyi gösterecek termometreler pazar 16 dereceye kadar çıkacak. Az bulutlu bir hava var Yağış yok.

Yarın Denizli’nin yüksek kesimlerine kar yağışı beklenirken Çivril, Çal,  Baklan Bozkurt, Çardak, Babadağ, Kale, Tavas,  Serinhisar, Acıpayam, Çameli, Beyağaç, Bekilli’de karla karışık yağmur bekleniyor.

Öte yandan Denizli Bozdağ’da bugün çok bulutlu yarın kar yağışı var. Zirvede kar kalınlığı son olarak 72 cm ölçüldü.

İlçelerde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün çok bulut bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma parçalı bulutlu  sıcaklık 7 derece.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Buldanlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmurlu bir hava etkili olacak.  Cuma parçalı bulutlu 8 derece.

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün yağmurlu bir hava Güneylileri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın çok yağmurlu bir hava etkili olacak.  Cuma sıcaklık 8 derece ilçede az bulutlu bir hava bekleniyor.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Sarayköylüleri karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 14 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmurlu bir hava etkili olacak.  Cuma sıcaklık 8 derece ilçede yağmur beklenmiyor.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Çallıları karşılıyor. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur var. Cuma ise parçalı bulutlu 8 derece.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Baklanlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 6 derece.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Honazlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 13 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 10 derece.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Bozkurtluları karşılıyor. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 6 derece.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde  bugün çok bulutlu bir hava Çardaklıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 6 derece.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Babadağlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 7 derece.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Kalelileri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 8 derece.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Tavaslıları karşılıyor. Sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 9 derece.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Serinhisarlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 8 derece.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Acıpayamlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 8 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 9 derece.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Çamelileri karşılıyor. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 7 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 8 derece.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün çok bulutlu bir hava Beyağaçlıları karşılıyor. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 10 derece.

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava Bekillileri karşılıyor. Sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye dolaylarında seyredecek. Yarın Karla karılık yağmur bekleniyor. Cuma ise parçalı bulutlu 10 derece.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!