3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Hava Durumu (31 Aralık 2019)

Denizli Hava Durumu (31 Aralık 2019)
Denizli’de bugün (31 Aralık 2019) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Çok bulutlu hava var. Denizli yeni yıla kar yağışıyla girmeyecek. Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 11 derece ölçülüyor. Çok bulutlu bir havanın beklendiği Denizli’de yarın da çok bulutlu olacak.

Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 11 derece olarak ölçülüyor. En yüksek nemin yüzde 95'e çıktığı Denizli’de yağış yok.

Denizli’de yılbaşında kar yağışı beklenmiyor. Çok bulutlu hava Denizlilileri bekliyor.

Yeni yılın ilk gününde sıcaklık 12 derece olacak. Perşembe karla karışık yağmur bekleniyor, sıcaklık ise 8 dereceye kadar gerileyecek.

Denizli’de cuma ve Cumartesi günleriyse parçalı bulutlu öngörülüyor sıcaklık 9 – 7 derece arasında değişecek.

Nikfer Kayak Merkezinde kar yerini çok bulutlu bir havaya bırakıyor.İLÇELERDE İSE HAVA DURUMU

İLÇELERDE KAR VAR

Çivril ilçesinde bugün çok bulutlu, sıcaklık 7 derece. Yarın ise karla karışık yağmur var sıcaklık değişmeyecek. Perşembe günü sıcaklık 4 dereceye düşüyor kar var.

Buldan ilçesinde  hava çok bulutlu sıcaklık 6 derece yarında hava çok bulutlu 6 derece. Perşembe günü sıcaklık ise 7 derece karla karışık yağmur var.

Güney ilçesinde hava çok bulutlu sıcaklık 6 derece. Yarın da sıcaklık 6 derece karla karışık yağmur bekleniyor. Peşembe günü sıcaklık 5 dereceye düşecek kar bekleniyor.

Bekilli ilçesinde bugün hava çok bulutlu sıcaklık 6 derece olacak Yarın sıcaklık değişmeyecek, karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji Perşembe günü için kar tahmininde bulundu.

Sarayköy ilçesinde bugün yağmurlu sıcaklık 10 derece yarında sıcaklık değişmeyecek Perşembe günü ilçede karla karışık yağmur var sıcaklık ise 7 derece olacak.

Çal ilçesinde bugün sıcaklık 4 dereceye olacak. Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Baklan ilçesinde bugün sıcaklık 6 olacak çok bulutlu bir hava bekleniyor. Yarında aynı hava tahmininde bulunuldu. Perşembe sıcaklık 4 dereceye düşecek karla karışık yağmur bekleniyor.

Honaz ilçesinde en yüksek sıcaklık 9 derece çok bulutlu hava var. Yarın sıcaklık 8 derece yarın da çok bulutlu bir hava Honazlıları karşılayacak. Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor sıcaklık ise 7 derece olacak.

Bozkurt ilçesinde sıcaklıklar düşüyor. Bugün 6, yarın 5, Perşembe günü 4 dereceye düşüyor. bugün ve yarın çok bulutlu havai Perşembe günü ise kar yağışı öngörüldü.

Çardak ilçesinde bugün Sıcaklık 6 derece olacak. Bugün ve yarın çok bulutlu olacak. Perşembe ilçede kar yağışı bekleniyor.

Babadağ ilçesinde, bugün ve yarın sıcaklık 5 derece olacak. Perşembe günü sıcaklık 3 dereceye kadar gerilerken kar yağışı bekleniyor.

Kale ilçesinde 2 gün çok hava çok bulutlu olacak Sıcaklık ise 6 – 7 derece arasında değişecek. Perşembe sıcaklık 3 dereceye düşüyor karla karışık yağmur bekleniyor.

Tavas ilçesinde bugün sıcaklık 7, yarın 6 derece olacak. Perşembe karla karışık yağmur tahmini var

Serinhisar ilçesinde  yarın sıcaklık 7 çok bulutlu. Perşembe karla karışık yağmur bekleniyor sıcaklık 4 dereceye kadar düşüyor.

Acıpayam ilçesinde sıcaklık bugün ve yarın 7 – 8 derece arasında değşecek. Perşembe günü sıcaklık 3 derece  meteoroloji Perşembe günü karla karışık yağmur tahmininde bulundu.

Çameli ilçesinde Perşembe resmen donacak karla karışık yağmur bekleniyor.

Beyağaç ilçesi bugün çok bulutlu bir hava hakim. Yarında aynı şekilde. Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor.  

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!