Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (31 Ocak 2020)

Denizli Hava Durumu (31 Ocak 2020)
Denizli’de bugün (31 Ocak 2020) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 10  derece ölçülüyor. Yağış yok. Sıcaklık pazar günü 17 dereceye tırmanacak. İşte Denizli’de hava durumunun detayları...

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 10 derece dolaylarında seyretmekte. Yağış yok. 

Sıcaklık yarın 14, pazar 17 dereceye çıkacak!

Denizli’de önümüzdeki pazartesi 17 dereceyi gösterecek termometreler salı 18 derece dolaylarında kalacak.

Öte yandan Bozdağ’da kar kalınlığı 72 cm ölçüldü. 

Zirvede bugün ve hafta sonu kar yağışı yok. 

İlçelerde hava durumu

Çivril İlçesinde Hava Durumu

Çivril ilçesinde, bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Buldan İlçesinde Hava Durumu

Buldan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek..

Güney İlçesinde Hava Durumu

Güney ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 13 dereceye yükselecek.

Sarayköy İlçesinde Hava Durumu

Sarayköy ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 11 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 14 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 17 dereceye yükselecek.

Çal İlçesinde Hava Durumu

Çal ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Baklan İlçesinde Hava Durumu

Baklan ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 5 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 13 dereceye yükselecek.

Honaz İlçesinde Hava Durumu

Honaz ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 12 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 15 dereceye yükselecek.

Bozkurt İlçesinde Hava Durumu

Bozkurt ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Çardak İlçesinde Hava Durumu

Çardak ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Babadağ İlçesinde Hava Durumu

Babadağ ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Kale İlçesinde Hava Durumu

Kale ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 5 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 9 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 10 dereceye yükselecek.

Tavas İlçesinde Hava Durumu

Tavas ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 8 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 11 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 15 dereceye yükselecek.

Serinhisar İlçesinde Hava Durumu

Serinhisar ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 13 dereceye yükselecek.

Acıpayam İlçesinde Hava Durumu

Acıpayam ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 7 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 13 dereceye yükselecek.

Çameli İlçesinde Hava Durumu

Çameli ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 12 dereceye yükselecek.

Beyağaç İlçesinde Hava Durumu

Beyağaç ilçesi bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 13 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

Bekilli İlçesi Hava Durumu

Bekilli ilçesinde bugün parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Sıcaklık ise 6 dereceyi gösterecek Sıcaklık yarın 10 dereceye çıkacak. Yarın da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.  Pazar sıcaklık 14 dereceye yükselecek.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!