3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli için meteorolojiden dondurucu soğuk uyarısı

Denizli için meteorolojiden dondurucu soğuk uyarısı
Meteoroloji Denizli için 21 Aralık 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre Denizli’de etkili olan soğuk hava etkisini sürdürüyor. Öte yandan gün içerisinde çok bulutlu bir gökyüzünün şehre hakim olacağını bildiren meteoroloji, merkezde karla karışık yağmur etkili olacak. 9 ilçede ise hafif kar yağışı etkili olması bekleniyor.  Hava sıcaklığı hafta sonuna kadar 6 ila 10 derece arasında seyrederken, Perşembe gece sıcaklık eksilere kadar düşecek.

Denizli’de haftanın ikinci iş gününde çok bulutlu hava etkisini sürdürecek. Sabah saatlerinde hissedilen sıcaklığın 2 derecelere kadar düştüğü Denizli genelinde bazı bölgelerde yer yer hafif kar yağışı yüzünü gösterecek. Öğle saatlerine doğru merkezde karla karışık yağış şeklinde yer yer etkili olacağı bildirildi.

Öğle saatlerinden itibaren sıcaklığın en yüksek 6 derece olması beklenen şehir geneline çok bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. Akşam saatlerinden itibaren yeniden düşüşe geçen termometreler 2 derecelere kadar geriliyor.

SOĞUK HAVA ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Denizli’nin yüksek kesimlerinde kısa süreli kar yağışı etkili olurken, şehrin yüksek kesimleri ise beyaza büründü. Öte yandan sıcaklık hafta sonuna kadar 3-5 derecelik yükselişlerle yukarı yönlü hareket ediyor. Babadağ, Çivril, Çardak, Güney, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan ve Çal ilçesinde hafif kar yağışı etkili olacak. Denizli merkez, Sarayköy, Honaz karla karışık yağmur etkili olacak. Diğer ilçelerde ise çok bulutlu hava etkili olması bekleniyor.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan don ve buzlanmaya karşı tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunan meteoroloji, hava sıcaklığının ise sabah saatlerinde eksi 1 derecelere kadar gerileyeceğini bildirdi. Gün içerisinde en yüksek 8 derece olacak.

PERŞEMBE gününe dikkat çok soğuk bir hava Denizlilileri beklerken, Denizli genelinde hava sıcaklığı sabah eksi 2, gün içerisinde ise en yüksek 7 derece olacak.

CUMA günü az bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olacağı Denizli’de sıcaklık sabah eksi 2, gün içerisinde 9 derece olacak.

CUMARTESİ günü sıcaklık 10 dereceye kadar yükselirken, hafta sonunda Denizlilileri parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!