3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli için meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı

Denizli için meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 21 Mayıs 2023 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olurken öğleden sonra ise yer yer gökgürültülü sağanak yağış yüzünü gösteriyor. Termometreler gün içerisinde en yüksek 26 dereceyi görürken Meteoroloji yarın ve yarından sonra için uyarıda bulundu. Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji, Denizli için yeni hava tahmin raporunu yayınlarken yeni hafta için sağanak yağış ve sıcaklıkla ilgili açıklama yaptı. İşte o detaylar…

Hafta sonunun son gününe 12 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte öğleden sonra gökgültülü sağanak yağış etkili olmadı bekleniyor. Sıcaklık ise en yüksek 26 dereceye kadar çıkacak.

 

YENİ HAFTA YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde yeni hafta boyunca sağanak yağış bekleniyor.

METEOROLOJİDEN UYARI

Yeni haftanın ilk iş gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 14 derece olarak ölçülürken kuvvetli gökgültülü sağanak yağışla birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülecek. Meteoroloji, haftanın ilk günü için sarı kod uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda, "22.05.2023 Pazartesi günü İç Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Manisa, Denizli, Burdur, Isparta, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevreleri ile İzmir'in, Aydın'ın ve Muğla'nın iç kesimlerinde ve Antalya'nın batısının iç kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 

Haftanın ikinci gününde (SALI) sabah saatlerinde termometreler 14 derece olarak ölçülürken meteoroloji yine kuvvetli gökgültülü sağanak yağış tahmini yaptı. Kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışla birlikte en yüksek sıcaklık 21 derece olarak ölçülüyor.

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gökgültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 23 dereceyi gösterecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra çok bulutlu gökyüzü gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 25 dereceyi gösterecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!