3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli, Moda ve Tasarımın Merkezi Haline Gelecek

Denizli, Moda ve Tasarımın Merkezi Haline Gelecek
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS'te yer alan Denizlili firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını ziyaret etti. Fuar ve sektör hakkında fikir alışverişinde bulundu. Temsilcileriyle görüşmelerinde, güzel ve bereketli geçecek bir fuar diledi. Denizli’nin hızla büyüyüp geliştiğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, “Ege'nin Vizyon Kenti Denizli, yine fuarın incisiydi! EVTEKS’te gördüğümüz ilgi, firmalarımızı da bizi de mutlu etti. Denizli, bir gün moda ve tasarımın merkezi haline gelecek!” dedi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli'de ev tekstilinde faaliyet gösteren ve 24. EVTEKS Fuarı'nda stant açan firmaları ziyaretini organizasyonun ikinci gününde de sürdürdü. Başkan Erdoğan’a DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya da eşlik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ, FİRMALARIMIZI DA BİZİ DE MUTLU ETTİ”

“Fuardaki hareketliliğin, firmaların temsilcilerine de yansımış olması bizi sevindirdi. Denizli'den 94 tane firmamızın yer aldığı 24. Uluslararası EVTEKS Ev Tekstili Fuarı, yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Firmalarımızın temsilcilerinin gördükleri ilgiden geleceğe dair umutlarının arttığını duymak, bizleri de mutlu etti” diyen Başkan Erdoğan, İstanbul’daki her iki günlerini de EVTEKS'te bulunan Denizlili firmalara ayırdıklarını ve tüm stantları dolaşıp, yetkililerle görüştüklerini vurguladı.

ERDOĞAN: “DENİZLİ, MODA VE TASARIMIN MERKEZİ HALİNE GELECEK!”

24. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS'teki Denizlili firmaların stantlarında temsilcilerinin 2018'e özel ürettikleri, modaya yön verecek kalitede yeni ürünlerini sergilemesinin sevincine ortak olduklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını belirten Erdoğan, “Gördüğümüz sıcak ilgi ve samimi yakınlıktan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Gittiğimiz her yerde gördük ki; fuarda sergilenen 2018'e dair yeni ürünlerimiz, fuara gelenlerin gözdesi! Denizli, ev tekstilinde ne derece başarılı olduğunu, EVTEKS'te de kanıtladı. Firmalarımız birbirinden güzel ve yeni ürünleriyle, ilgililerin uğrak yeri haline geldi. Onlardan biri de modacı Hakan Akkaya idi. Denizli, bir gün moda ve tasarımın merkezi haline gelecek! Turkuaz Tekstil’in, modacı Akkaya ile birlikte hazırladığı yeni sezon ürünlerinin tanıtımını yaparak, bunun ilk adımlarından birini attığını görmek, bu yöndeki umudumuzu perçinledi” dedi.

TURKUAZ TEKSTİL, BİR İLKE İMZA ATTI

Denizlili firmalar adına bir ilke imza atan Turkuaz Tekstil’in organizasyonunu şehirdeki tekstil sektörünün temsilcilerinin geldiği nokta adına önemsediğini kaydeden Başkan Erdoğan, “Denizli’mizin önemli firmalarından bir tanesi olan Turkuaz Tekstil’in modacı Hakan Akkaya ile birlikte gerçekleştirdiği lansmanına katılmaktan büyük memnuniyet duydum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu bizi son derece mutlu etti. Türkiye ve Denizli olarak şükürler olsun ki; son iki yılda tasarım ve ARGE ile ilgili çok ciddi bir yol kat ettik. Bugün burada da bunların meyvelerini görüyoruz. Türk malı ürünlerin artık Avrupa'nın ve dünyanın her noktasındaki en pahalı mağazalarda hatta en pahalı mağaza zincirlerinin raflarında yerini almasındaki en büyük faktör tasarım, ARGE ve kalitelisi” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN, FUARDA ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI

Fuarların alın teri ve emeğin kazanca dönüştüğü yerler olduğunu ve Denizli Ticaret Odası olarak, fuarları önemsediklerini belirten DTO Başkanı Erdoğan, “Denizli heyeti olarak, EVTEKS'te adım atmadık yer, ulaşmadık firma bırakmadık... Firmalarımızın temsilcilerinin bizi gördüğünde katlanan sevinci, görülmeye değerdi. Dilerim, yüzleri her zaman gülsün. Ege'nin Vizyon Kenti Denizli, yine fuarın incisiydi!” diye konuştu.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “DENİZLİ, HIZLA BÜYÜYÜP GELİŞİYOR”

Erdoğan ayrıca, Denizli'nin televizyon kanallarının yayınlarına konuk oldu; EVTEKS'teki temasları ile ticaret ve ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi.

EVTEKS için “Hem istihdam hem de ülke ekonomisi açısından çok önemli bir organizasyon!” diyen Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “140 yabancı firmanın standı vardı. Denizli olarak, yoğun bir katılım sağladık ve stant anlamında ilk 3 ilin içerisinde yer aldık. Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve ihracatın artması için kamu ile sivil toplum kuruluşlarının beraber olduğunu bir kez daha gösterdik. Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Denizli, hem sektöre hem de fuara damgasını vurdu. Havlu ve bornozda, Türkiye’de birinci olmak bizi bir kez daha onurlandırdı!”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!