3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Sümer Mahallesi’nde sahur programı

Denizli Sümer Mahallesi’nde sahur programı
Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sümer Mahallesi’nde sahur programı düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı sahurda, birlik ve beraberliğe dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofralarında da vatandaşları bir araya getiriyor. Bu kapsamda Sümer Mahallesi’nde düzenlenen sahur sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Zolan, sahur ve iftar sofralarının her gün farklı bir mahallede kurulduğunu belirterek katılan herkese teşekkür etti. Sahur programına katılanların ramazanlarını v e Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Zolan, "Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik. Büyükşehir Belediyesi olarak milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma ve daha ileriye götürme noktasında inşallah gayretimiz devam edecek. Allah'ım tuttuğumuz oruçları, dualarımız kabul eylesin" dedi.

“ALLAH ŞAHİT BİZ SİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, hemşehrileriyle aynı sofrada bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Eminim evlerinizde daha güzel sofralar kurabilecek imkanlar var ama amaç burada yemek yemek değil, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi göstermek. Başta amacımız fitnecilere birlik ve beraberlik mesajı vermek. Allah sizlerden razı olsun. Allah şahit biz sizi çok seviyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi söylemek lazım, sünnettir. Kişi sevdiğine, sevdiğini söylemeli. Cumhurbaşkanımız da Denizli’yi çok seviyor. Bakın 1 yılda 5 defa geliyor ” diye konuştu.

BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

24 Haziran’da yeni bir Denizli destanı yazılacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Zeybekci, “2004 yılında Denizli’nin hizmetkârlığına yola çıkarken, Sizlerin kararıyla o eserleri yaptık. Altını üstüne getirdik bu şehrin ve devam ediyoruz. Altyapı, üst yapı buraya da geliyor. İlk başladığımız eserlerimizde şu Sümer’in olduğu yer ne haldeydi. Şimdi parkıyla, her şeyiyle bu bölgeye koyduğumuz muhteşem bir eserdir. Kavşaklarımızla, köprülerimizle hastanelerimizle, Allah'ın izniyle şehir hastanemizde geliyor. Durmak yok hizmete devam. Böyle güzel bir sofrada bizleri bir araya getirdiği için, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!