Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan güven tazeledi

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan güven tazeledi
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan: "Biz ekibimizle beraber bu şehirde önünde Denizli olan her ne varsa gece gündüz demeden tüm sektörlerimizin konusunu ve problemini gündeme taşıyarak çözüm odaklı işler yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. İnşallah bugün 30 meslek komitemiz 372 kişilik bir ekiple Denizli'ye yarın daha hizmetleri getirmek için sizlerle gece gündüz demeden çalışacağız" dedi

Denizli Ticaret Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Meslek komitesi ve meclis üyesi seçimi gerçekleştirildi. Son yıllarda yapılan en güçlü katılımlı seçimde, mevcut başkan Uğur Erdoğan ve ekibi güven tazeledi. Başkan Uğur Erdoğan’ın listesi 30 meslek komitesi ve meclis üyelerinin tamamını kazandı. Seçimin ardından kalabalığa seslenen Başkan Erdoğan, “Çok değerli dostlarım, kıymetli yol arkadaşlarım öncelikle her birinize ayrı ayrı canıgönülden teşekkür ediyorum. Son yıllarda yapılan en güçlü katılımlı bir seçimi hep birlikte gerçekleştirdik. Şükürler olsun. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren dedik ki biz ekibimizle beraber bu şehirde önünde Denizli olan her ne varsa gece gündüz demeden tüm sektörlerimizin konusunu ve problemini gündeme taşıyarak çözüm odaklı işler yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. İnşallah bugün 30 meslek komitemiz 372 kişilik bir ekiple Denizli’ye yarın daha hizmetleri getirmek için sizlerle gece gündüz demeden çalışacağız. Onun içindir ki burada özellikle bu dönemde komitelerimizi hem gençleştirdik hem güçlendirdik. Denizli’nin tüm arzu istek sektörlerimizin gündeme getirerek yolumuzu güçlendireceğiz” dedi.

uğur erdoğan

“Seçimden seçime alanda olan bir ekip değiliz”

Başkan Erdoğan, “Biz ekip olarak seçimden seçime alanda olan bir ekip değiliz. Biz seçimi kazandığımızı ertesi günü yine İnşallah hep birlikte üyelerimizin yanında olacağız. Onların dertleriyle dertleşeceğiz. Onların istek ve arzularını yerine getireceğiz. Pandemi döneminde şunu net ifade edeyim; Onurla ve gururla hep söylediğim bir şey var. Biz aldığımız görevi namusumuz kabul eder, namusu olan sadakat neyse o görevle de o sadakati yerine getirmek için koşturacağız. Aynı tempoda İnşallah hep birlikte devam edeceğiz. Pandemi sürecinde 169 tane üyelerimizden gelen konuyu Türkiye Odalar Borsalar Birliği, tüm bakanlıklara ve Sayın Cumhurbaşkanımıza taşıdık ve pandemi dönemini birçok sektörde de işlerimizi artırarak devam ettirdik. Onun için hedeflerimiz büyük. Bugün Denizli 07:30’dan beri üyelerimiz akın akın buraya geldi, bizlere destek verdi. Şunun altını çizmem de yarar ve fayda vardır. Hiçbir kimsenin hiçbir görüşüne bakmaksızın Denizlimiz şunu söyledi. ‘Çalışanın, üretenin, koşturanın, dokunanın, düğünde olanın, cenazede olanın, hastanesinde olanın üyeyi ziyareti yapanı ve alanda olanın her kim olursa olsun yanındayız’ dedi. Allah razı olsun hepinizden. Değerli dostlar şunu ifade etmem de yarar var. Biz birlik beraberlik, kardeşlik vurgusunu her gün yapıyoruz. Şunun farkındayız, bir olursak birlikte olursak beraber olursak hem sektörlerimizi güçlendiririz hem Denizlimizi büyütürüz, hem de ülkemize katkı sağlarız” dedi.

uğur erdoğan

“Denizli’nin ticaretini artırmanın yol haritasını çizdik”

Başkan Erdoğan, “Göreve geldiğimizde iki tane konunun özellikle altını çizmekte yarar var. Denizli’nin ticaretini artırmanın yolu haritasını çizdik. Dedik ki ‘Biz ticarete ihracata üretime katkı verebilmemiz için yoğun, dünyanın dört bir tarafına giderek fuar organizasyonlarını ve iş görüşmelerini ortaya koymamız lazım’. Bugün bakıldığında Türkiye’de devlet destekli KOSGEB destekli dünyanın dört bir tarafına güçlü ve yoğun katılan odalardan biriyiz. İnşallah yarından sonra daha güçlü bu şehirde tüm sektörler olmakla beraber dünyanın dört bir tarafına tüm sektör bazlı fuarlarımıza iş görüşmelerimize yoğun bir şekilde katılacağız. Daha güçlü bir Denizli, daha güçlü sektörler oluşturacağız. Onurla ve gururla bir konunun daha altını çizmek isterim. Değerli arkadaşlar göreve geldiğimizde dedik ki Denizli’de artık yüksek teknolojili ve katma değeri yüksek ürünlere geçişin girişimini yapmamız lazım. 3 yıldan beri ekibimizle beraber gece gündüz demeden koşturarak yüzde yüz Avrupa Birliği projesi destekli yüksek teknoloji merkezimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. İnşallah açılışını önümüzdeki ay yaptıktan sonra artık Denizli katma değeri yüksek ürünler ile artı teknolojisi yüksek ürünlerde tanıştıracağız. Yine bunu da bugüne kadar yapmamıştık. Projemiz olan Allah nasip ederse bu ekibimize yakışan güçlü ekibimize yakışan birden çok organize sanayi siteleri kurmak için Sayın vekilimizle de sürekli görüşüyoruz. Şahin Tin vekilimizle ve diğer milletvekillerimiz de inşallah organize sanayi sitelerinin kurumu için buradan bunu da açıklamış olayım. Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bize inanan ve güvenen tüm dostlarıma canıgönülden teşekkür ediyorum. Bugün buraya katılan tüm ekibime ve çalışma arkadaşlarıma canıgönülden teşekkür ediyorum. Sabah 7:30’dan beri burada bulunan basın mensubu değerli dostlarıma canıgönülden teşekkür ediyorum. Dün geceden beri burada güvenlik tedbiri alan, güvenliği sağlayan güvenlik mensubu değerli dostlarımıza, ağabeylerimize çok teşekkür ediyorum. Burada seçimi çok güzel bir seçim geçirdik. Sağlıklı bir seçim getirdik. Seçim Kurulu arkadaşlarıma canıgönülden teşekkür ediyorum. Yine burada Denizli’nin hizmetine gece gündüz demeden saat mefhumu aramaksızın sabah sekizden gece 22:00’ye kadar Denizli’mizdeki tüm sektörlere katkı sağlayan Denizli Ticaret Odası Genel Sekreteri ve çalışanlarımıza buradan canıgönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

uğur erdoğan

“Hedeflerimiz yüksek hedeflerimiz büyük” dedi TOGG ile ilgili flaş açıklama yaptı

“Hedeflerimiz yüksek hedeflerimiz büyük” diyen Başkan Erdoğan, “İnşallah Teknik Tekstil’in merkezini açtıktan sonra ilk işimiz açılıştan sonra yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a çalışmalar yapıyoruz. Yeni ürün neler üretip o otomobilde Denizli’nin de bir ürünü olsun diye bu yedek parça, aksam vesaire… Bununla ilgili de ciddi girişimlerimiz var. İnşallah artık bugün itibariyle Denizli, tüm sanayicimiz, ihracatımız, ticaret erbabımız bu gücü, bu sorumluluğu burada bulunan tüm ekibimizin üzerine verdi. Biz de İnşallah yarından sonra yine kapı kapı dolaşacağız. Onları dinleyeceğiz. Onların önerisini, eleştirisini alıp gereken çalışmaları ortaya koyacağız. Değerli dostlar şunun da altını çizmemde yarar var. Biz özellikle pandemide bugüne kadar Denizli Ticaret Odası üyeleri üzerinde anket çalışması yapıyoruz. Şu an 1900 kişiye üyeye ulaştık. Bunun niçin yapıyoruz. Bunu şunun için yapıyoruz. Burada güçlü bir Ticaret Odası ailesi var. Sahada eksiğimizi, yapamadıklarımızı öneri ve eleştirileri görüp onlarla ilgili tedbiri almak için yapıyoruz. Buradan da çok güzel fikirler geliyor, çok güzel öneriler geliyor. Bunları da hep birlikte masaya yatıracağız. İnşallah yine geçmiş dönemde olmadığı gibi Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulumuz yoktu. Onu gerçekleştirdik. İnşallah bu dönemde de meclisimizde çalıştaylar oluşturacağız. Farklı sektörlerde ve bu çalıştaylarda tüm sektör bazlı sektörlerin konularını ele alacak. Bu konularla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Şunun da altını çizdikten sonra sözlerime son vereceğim. Biz Denizli olarak Denizli Platformu Dönem Sözcüsü olarak da inşallah bundan sonra Denizli’nin önceliği olan konular ele alınıp Denizlimiz’de başta siyasetçilerimiz, yerel yönetimlerimiz, sayın valimiz ve Denizli Platformu olarak bundan sonra Ankara’da daha yoğun ve daha sıkı olacağız. Sebebi de şudur. Sizden her gelen konuyu da oraya taşımak ve çözüm odaklı neler yapabiliriz bunları hep birlikte bundan sonraki süreçte İnşallah ele alacağız. Değerli dostlar çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun. Katılımınızdan dolayı ilgi ve alakanızdan dolayı sizlere Ticaret Odası ailesi olarak canıgönülden teşekkür ediyorum. Var olasınız sağ olasınız Allah’a emanet olasınız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!