3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, halkla buluştu, dertlerini dinledi!

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, halkla buluştu, dertlerini dinledi!
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ilk ilçe ziyaretlerini Çivril ve Baklan’a yaptı. Burada resmi kurumları ziyaret eden Atik, kahvehane ve parkları gezerek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vali ayrıca Işıklı Gölünde tekne kullanarak incelemelerde bulundu.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, göreve başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdi. Atik, Baklan ve Çivril ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Baklan Kaymakamlığı’nı Atik, burada Kaymakam Burak Dertlioğlu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Atik, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Baklan Belediyesi’ni ziyaret eden Atik; Başkan Yusuf Gülsever’den Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ TALİMATI

Baklan’da son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan ilçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Atik; Baklan İlçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Vali, sorunların çözülmesi için talimat verdi.

İKİNCİ DURAK ÇİVRİL OLDU

Baklan İlçe ziyaretinin ardından Çivril’e geçen Atik burada ilk olarak Çivril Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Çivril Kaymakamlığına geçen Atik, burada Kaymakam Armağan Önal ve İlçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, burada Kaymakam Armağan Önal’dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumları hakkında brifing aldı. Daha sonra Çivril Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Başkan Niyazi Vural’dan Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

 HALKI DİNLEDİ, IŞIKLI’DA MOTOR KULLANDI

Çivril İlçemizde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Valimiz Ali Fuat Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Son olarak Işıklı Gölü’nü gezerek bilgi aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!