3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli’de 14 bin süt üreticisine 15 milyon lira ödeme

Denizli’de 14 bin süt üreticisine 15 milyon lira ödeme
​​​​​​​Denizli’de 14 bin 690 süt üreticisine çiğ süt desteklemeleri yatmaya başlıyor. 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemine ait ödemeler kapsamında üreticiye 15 milyon 772 bin 33 lira para verilecek. Ödemeler bugün tek seferde saat 18’de yapılacak. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, üreticinin çifte bayram yapacağına dikkat çekti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’deki 14 Bin 690 süt üreticisine aktarılacak olan 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemi çiğ süt destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına bugün aktarılacağı müjdesini verdi. Milletvekili Şahin Tin, çiğ süt üretimi gerçekleştiren üreticilerin TC kimlik numaralarına bakılmaksızın tamamının hesabına 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat 18.00’da tek seferde ödemenin yapılacağını duyurdu. Şahin Tin; “Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektöründe dünyaya örnek teşkil eden önemli bir konumdayız. Ülkemizin bu konumunu daha üst noktalara taşımak için bize düşen, sorumluluğumuzu yerine getirmek ve Denizlili üreticilerimizi desteklemeyi sürdürmek” dedi.

“ÜRETİCİLERİN HESAPLARINA AKTARILIYOR”

Milletvekili Şahin Tin, Türkiye hemen her alanda hızla gelişip büyürken Denizli’nin de bu büyüme hızına ayak uydurduğunu söyledi. Şahin Tin; “Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektörü emek yoğun bir sektör. Çiftçilerimiz, alın teriyle kar kış demeden, sıcak dinlemeden, tarlada, bağda bayırda, kırda, otlakta, arazide hemen her yerde üretime katkı sunmanın derdinde. Bu tablo takdire şayan bir durumdur. Yoğun efor sergileyerek anasının ak sütü gibi helal lokma peşinde koşan üreticilerimize destek olmak da bizim boynumuzun borcudur. Bu cihetten bakıldığında bizler üreticilerimizin haklarını koruma konusundaki hassasiyetimizi hep muhafaza ettik. Her dönem olduğu gibi 2020 yılı 3 aylık dönem içinde; Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerimizde kısacası şehrimizin her köşesinde süt üretimiyle iştigal eden toplam 14 Bin 690 üreticimizin yaklaşık 120 Milyon 94 Bin 807 litre sütü için toplamda 15 Milyon 772 Bin 33 TL destek ödemesi hesaplarına bugün aktarılıyor. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!