3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli’de 3 Kişiyi Öldürüp İntihar Eden Hüseyin Arslan Toprağa Verildi

Denizli’de 3 Kişiyi Öldürüp İntihar Eden Hüseyin Arslan Toprağa Verildi
Denizli’de cinayetlerin ardı arkası kesilmedi. Önce 2 kişinin cesedi bulundu ardından 2 kişinin daha cesedi bulundu. Katil zanlısı Hüseyin Arslan'ın 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.  Katil zanlısının, Ramazan Küçük alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü fakat Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşleri neden öldürdüğü henüz netlik kazanmadı.  Küçük ve öldüğü bir kişi bugün toprağa verildi.

Denizli’de cinayetlerle sarsıldı. Pamukkale ilçesi Küçükdere Mahallesinde doku işi ile uğraştığı öğrenilen 41 yaşındaki Hüseyin Aslan, iddiaya göre 7 bin TL olan borcunu almak için Ramazan Küçük’ün evine gitti. İkili arasında tartışma çıkınca Arslan yanında getirdiği silahla Küçük’ün başından göğsünden vurarak öldürdü.  Arslan daha sonra geldiği 35 Z 4274 plakalı otomobile binerek olay yerinden hızla kaçtı. Küçük’ü öldürdüğü yerden 2 kilometre uzağa giderek cinayet silahı ile kendi vurarak canına kıydı. İhbar üzerine Hüseyin Aslan'ın cenazesi olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İkilinin dükkan komşu oldukları aralarında herhangi bir sorunun bulunmadığı fakat bilinmeyen bir nedenle tartışmanın yaşandığı ve birbirlerini mahkemeye verdikleri öğrenildi. Cinayetin yaşandığı gün Küçük ve Arslan’ın telefonla tartıştıkları ve sonrasında Arslan’ın Küçük’ün evine gelerek cinayeti işlediği öğrenildi.

Kardeşler neden öldürüldü

Eskihisar Mahallesin’de de dükkan gelenler tarafından Veysel ve Mustafa Akpınar isimli kardeşleri cesetleri bulundu. Hüseyin Arslan’ın sadece Küçük’ü öldürmediği iki kardeşinde canına kıydığı öğrenildi. Akpınar kardeşlerin kaldırıldıkları Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda otopsileri devam ediyor.

“Hepimiz şaşırdık, bizde bir anda şok olduk”
Cinayetler zincirinin ardından öldürülen Ramazan Küçük, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Küçükdere Mahallesi’nde toprağa verildi. Küçük’ün eniştesi Nuri Kahraman, çok acı verici bir olay yaşadıklarını ifade ederek, “Akşamüstü saat 19.30 civarında buraya gelmiş evin önüne. Alacak verecek meselesi deniliyor ancak ben bilmiyorum. Bizde anlayamadık, bir anda olmuş. Hastaneye götürdüler, orada vefat etti. Acımız sonsuz ama hiç tasnif edilecek bir şey değil. Allah kimseye göstermesin. 2 tane çocuğu vardı. Allah onlara sabır versin. Benim kayınbiraderim, kendi halinde birisiydi. Hiç kimse ile sorunu yok. Hepimiz şaşırdık ama maalesef oldu, bizde bir anda şok olduk” diye konuştu.

Katil zanlısı toprağa verildi
Cinayetin ardından katil zanlısı Aslan’ın ağabeyi H.A.’nın da polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Aslan’ın otopsisinin tamamlanmasının ardından cenazesi ailesine teslim edildi. Aslan’ın cenazesi Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Aslan'ın Akpınar kardeşleri neden öldürdüğü ise belirsizliğini koruyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!