3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli'de Acı Hafta 6 Ölü Çok Sayıda Yaralı

Denizli'de Acı Hafta 6 Ölü Çok Sayıda Yaralı
Denizli'de 1 haftada meydana gelen kazaların bilançosu ağır oldu. Haber merkezimize yansıyan kazalarda geçen hafta içinde 6 kişi ölürken, 23 kişi de yaralandı.

Trafik canavarı Denizli'de can almaya devam ediyor. Trafik yoğunluğunun en üst seviyede olduğu il genelinde geçen hafta boyunca meydana gelen kazalarda 6 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Haftan en acı haberi Acıpayam'dan gelirken, Yıldırım ailesinden baba hayatını kaybederken anne ve 2 oğlu kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

 

ACI HABER HASTANEDEN GELDİ

Denizli'de meydana gelen motosiklet kazası sonrası yolda baygın halde bulunan motosiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Saygın Bahar adındaki sürücü, Sarayköy-Babadağ yolu üzerinde baygın halde bulunmuş, Bahar'ı yolda baygın halde bulanlar hemen durumu jandarmaya bildirmişti. Hastaneye kaldırılan sürücü, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

kurtarılamadı.

 

 

 

 

saygın bahar

GENÇ VETERİNER KAZA KURBANI

3 Haziran'da Çardak'ta meydana gelen kazada ise genç veteriner hekim Oğuz Kaan Demiröz, hayatını kaybetti. 26 yaşındaki Demiröz, Çardak-Cumalı yolu üzerinde kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

veteriner kazada öldü

ŞERİT DEĞİŞTİRİRKEN CANINDAN OLDU

5 Haziran'da Denizli-Afyon sınırında meydana gelen kazada ise 70 yaşındaki Mehmet Duruhan hayatını kaybetti. Yaşlı adam Denizli-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde iken şerit değiştirmek isterken aynı yönde ilerleyen otomobilin çarpması sonrası 20-25 metre sürüklendikten sonra olay yerinde hayatını kaybetti.

Mehmet Duruhan

ACIPAYAM'DA KAZA 1 ÖLÜ 3 YARALI

7 Haziran'da acı haber bu kez Acıpayam'dan geldi. İlçeye bağlı Benlik Mahallesinde meydana gelen kazada Ahmet Yıldırım'ın kullandığı otomobil, 15 metrelik uçuruma uçtu. Kazada sürücü ölürken, eşi Asiye ile çocukları Yüksel ve Volkan yaralandı.

Ahmet Yıldırım

OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKTI 2 ÖLÜ

Haftanın son acı haberi ise Merkezefendi ilçesinden geldi. Aydın yönünde doğru ilerleyen İmdat Aday'ın kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Ağacı deviren otomobil, mevsimlik işçilere ait traktörde çarparak durabildi. Kazada 23 yaşındaki sürücü ile Şükrü Geçili, olay yerinde hayatını kaybetti.

 İmdat Aday İmdat Aday

GENÇ ÖĞRETMEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

31 Mayıs’ta Merkezefendi ilçesi Kumkısık Mahallesinde yaşanan kazada genç öğretmen Büşra Çerşil hayatını kaybetti. Özel bir okulda öğretmenlik yapan Çerçil’in ölümü Denizli’yi yasa boğdu. 3 y sonra nişanlanacağı öğrenilen genç kadının evlilik hayalleri de onunla birlikte gömüldü.

kumkısık kaza

ACI HABER AFYONKARAHİSAR’DEN GELDİ DENİZLİLİ ANNE VE 6 AYLIK BEBEĞİ ÖLDÜ

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde tarın işçilerini taşıyan minibüs Denizlili ailenin bulunduğu otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Akçaköyü mevkiinde meydana gelen kazada Denizlili Anne Aysel Abay ve 6 aylık kızı hayatını kaybetti.  Anne ve bebeği Denizli’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

anne ve 6 aylık bebek öldü

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 5
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!