3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli’de belediye başkanları aşı oldu

Denizli’de belediye başkanları aşı oldu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın üst düzey yöneticilerin aşı olarak vatandaşlara örnek olmaları çağrısı üzerine Denizli’de bazı Belediye Başkanları  korona virüs aşısı oldu.

Denizli’de Sağlık çalışanları ile 90 yaş üstü vatandaşların aşılama çalışmaları tamamlanarak, 65 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanmasına başlandı.

BULDAN BELEDİYE BAŞKANI AŞI OLDU

 65 yaş üzeri  hasta ve yatalak olan vatandaşları evlerinde aşılayan Toplum Sağlığı görevlileri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i de makamında ziyaret   etti.

Devlet üst düzey yöneticilerini aşılamaya davet eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, belediye başkanlarının aşılarını yaptırarak halka örnek olması çağrısı üzerine  Belediye Başkanı Mustafa Şevik de Kovid-19 aşısı  oldu. Önce genel sağlık durumu ile ilgili Başkan Şevik’ten  bilgi alan Toplum Sağlığı Merkezi  görevlileri,  tansiyon ve nabız ölçümünün ardından aşıyı yaptı.  Aşı sonrası 15-20 dakika içerisinde gelişebilecek ani ve ciddi reaksiyonlar oluşabilme ihtimali göz önünde bulundurularak gözlem altıda tutulan Başkan Şevik,  sağlık çalışanlarından Buldan’daki aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Şevik“Öncelik sağlıkçılarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan koronavirüs aşısı yaptırdı.

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI AŞI OLDU

Acıpayam'da koronavirüse karşı aşı çalışmalarının başlamasının ardından Acıpayam Devlet Hastanesinde Koronavirüs aşısını yaptırdı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Sıramın gelmesiyle birlikte ben de COVID-19 aşımı yaptırdım. Bu vesileyle pandemi sürecinde büyük fedakârlıklar göstererek görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Salgını bir an evvel geride bırakmamız ve sağlıklı günlere kavuşmamız dileğiyle” ifadelerini kullandı.

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI AŞI OLDU

Denizli’de bir aşı olan Belediye başkanlarından biri de Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz oldu. Başkan Yılmaz, hastaneye giderek aşı oldu.

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Sıramın gelmesiyle birlikte ben de COVID-19 aşımı Çardak Devlet Hastanesi’nde yaptırdım.

Pandemi sürecinde büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Salgını geride bırakmak ve sağlıklı günlere bir an evvel kavuşmak dileğiyle.”

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI AŞI OLDU

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hastaneye giderek aşı oldu.

Başkan Arslan sosyal medya hesabından "Sağlık Bakanımızın Talimatları ile ilk doz Kovid-19 aşımızı yaptırdık. Pandemi sürecinde büyük fedakarlık gösteren tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" açıklama yaptı. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!