Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de iyi parti 2. Yaşını coşku ile kutladı

Denizli’de iyi parti 2. Yaşını coşku ile kutladı
İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve yönetim kurulu göreve hızlı başladı. Meral Akşener’in görevlendirmesi ile bayrağı devralan Akgün ve yönetimi Denizli Ticaret Odası’nı ziyaretle başladıkları günde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibini ağırladı. İYİ Parti yönetimi akşam da partilerinin kuruluşunun ikinci yılını muhteşem bir organizasyon ile kutladı.

Yerel seçimlerin ardından bayrak değişim yaşanan İYİ Parti’de yeni yönetim göreve hızlı başladı. İl yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından çalışmalarını hızlandıran Akgün ve ekibi dün sabah saatlerinde Divan Kurulu üyeleri ile birlikte, Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunlarını konuşmak için Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Denizli ekonomisi için önemli bir yere sahip olan DTO ve diğer meslek odalarının her zaman yanında olacağını belirten Hasan Akgün, verimli geçen konuşmanın ardından Erdoğan'ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Denizli iyi parti 2. Yaşında

2. YIL PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER

İYİ Parti yönetimi, Denizli Ticaret Odası’na gerçekleştirilen ziyaretin ardından İl Başkanlığında Merkezefendi Belediyesi yönetimini ağırladı. İYİ Parti’nin 2’nci Kuruluş yıl dönümü için İl Başkanlığına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Millet İttifakında birlikte hareket eden CHP ve İYİ Parti mensubu başkan ve yardımcıları İYİ Parti’nin 2. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile pasta kesti. Şeniz Doğan “Millet İttifakı'nda birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşımız İYİ Parti'nin Denizli İl, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe teşkilatlarını Belediye Başkan Yardımcılarımız Fatih Coskun, Necdet Yılmaz , Fatma Atıcı Bakcan ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ziyaret ederek, ikinci kuruluş yıl dönümlerini kutladık, çalışmalarında başarılar diledik. İYİ Parti İl Başkanı Sayın Hasan Akgün'e, Merkezefendi İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ertuğrul Gökce'ye, Pamukkale İlçe Başkanı Sayın Mustafa Çobanoğlu 'na, değerli il ve ilçe yöneticilerine nezaket ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. İl Başkanı Hasan Akgün’de ittifak ortaklarına ziyaretleri için teşekkür ederek, “Denizli ve Türkiye’de güneş doğana kadar bu gönül ittifakının devamını diliyorum. Merkezefendi’nin başarısı kritik bir önem taşıyor. Parti olarak, bu başarının yakalanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Denizli iyi parti 2. Yaşında

COŞKU SALONA SIĞMADI

İYİ Parti yöentimi günün finalini Alaçatı Garden’da gerçekleştirilen 2. Yıl kutlaması ile yaptı. İl yönetiminin tam kadro katıldığı etkinliğe ilçe başkanları, ilçe başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Çoban ateşi olarak tabir edilen parti kuruluş çalışmalarının başladığı il olan Denizli Teşkilatının coşkusu ve kalabalık salona sığmadı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okullarda okunması yasaklanan Andımızın okunduğu etkinlikte, Genel Başkan Meral Akşener ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün mesajları okundu. Daha sonra partinin kuruluşundan bu güne yaşananların anlatıldığı slayt gösterisinin yapıldığı etkinlikte İl Yönetim Kurulu Üyesi Necati Tahal’ın coşkulu sunumu sık sık alkışlar ile kesildi.

Denizli iyi parti 2. Yaşında

“GİTMEDİĞİN TOPRAK SENİN DEĞİLDİR”

İYİ Parti’nin kuruluşu için Çoban Ateşinin Denizli’de yakıldığını vurgulayarak katılımcıları selamlayan İl Başkanı Hasan Akgün, “Partimiz kurulduğunda ‘bu parti bir yıla kalmaz dağılır, seçime giremezler’ diyenlerin yüzü yine kara çıktı. İYİ Parti işini aşını bir kenara bırakıp, bu mücadelede ben de varım diyenlerin partisidir. Tellerin önünde, tomaların önünde, elektriği kesilen salonlardan doğan, çöp kamyonları ile tehditlerle durdurulmak istenen bir hareketin vücut bulmuş halini, İYİ Partiyi görüyorum. Akın var güneşe akın, güneşi zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın” dedi.

Akgün “İyi partimiz Türkiye Cumhuriyet’i için Atatürk’ün ışığında hukukun üstünlüğünden, vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyenlerin bunun için and içen cesur yürekli insanların partisidir. Kurulamaz denildi, kuruldu bunlar bir yıla kalmaz dağılırlar dedi işte görüyorsunuz daha da çoğaldı. Bugün İyi Partimizin ikinci yıl dönümü kutlu olsun. Bu vesileyle partilerimizin kurucularına şimdiye kadar görev almış tüm il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma bunların değerli yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine, mahalle temsilcilerine tüm üyelerine ve bize inanıp güvenen 115 bin tane İyi parti gönüllüye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçtiğimiz Salı günü genel merkezde bir telefon geldi. Dediler ki Ankara’da tüm il başkanlarımızın da katıldığı bir kokteyldir. Oraya davetlisiniz dediler “ben böyle bir programı organize etmiştik Genel başkanımızı aradık bu programdan bahsettik. Kendileri aynen şunu söyledi -Çoban ateşini yakan Denizli teşkilatı böyle bir program yapıyorsa izin senindir oradaki arkadaşlara selam olsun- Bundan iki yıl önce bizlere sadece İYİ parti diyorlardı, çok çalıştık, çok gayret ettik, çok çaba sarf ettik ve bunun sonucunda şimdi bizlere İYİ Partili milletvekili, İYİ Partili Belediye Başkanı İYİ Partili meclis üyesi oldu. Bir dahaki seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın Cumhur Başkanı olacaktır. Bu amaçla vakit çoban ateşini harlama vaktidir. Düşmesin bizimle yola evinde ağlayanlarla gözyaşlarını boynunda ağır bir zincir gibi taşıyanlar bıraksın peşimizi kendi kabuğunda yaşayanlar. Bunun için birlik ve beraberliğimiz bizi bozmamalı el ele, kol kola, gönül günüle çalışmalıyız. Hemen yarın ‘gidemediğin yer senin değildir’ diyerek gezmedik yer bırakmayacağız arkadaşlar. Denizlimizin en ücra mahallesinden en yakın sokağına kadar adım adım tek tek dolaşacağız ve partimize üye kazandıracağız. Oncu, buncu, şuncu demeyeceğiz. Türk milleti ile, Türk Devleti ile Türk bayrağıyla Ulu Önder Atatürk ile derdi olmayan herkesi partimize davet edeceğiz ve onları üye yapacağız. Kucak açacağız, kucak açmaktan korkmayacağız ve bunun sonunda bir olacağız iyi olacağız Allah’ın izniyle diri olacağız diri kalacağız. İyi partiyi yerel yönetimlerde temsil eden değerli Başkan Yardımcılarım kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım siyasi kaydı gütmeden Denizli için Denizlili için iyi icraatlar yapmaya devam edeceğiz. Denizli halkının hakkını korumak için adil olmakta bir birlerimizle yarışacağız. En güzelini, en adaletlisini, en iyisini yapın ki bir daha ki döneme iyilikler sarsın Denizlimizi. Unutmayın iyilik sizin elinizde biraz önce Başkanım da arz etti Allah’ın izniyle bundan daha büyüğünü 15 Kasımda Merkezefendi Kültür Merkezinde, teşkilatlanmadan sorumlu başkanın katılımlarıyla bir buluşma daha gerçekleştireceğiz. İyi partinin yöneticilerine yani bizlere, sizlere dur durak yok. Her ay bir etkinlik yapacağız ve inşallah bugün olduğu gibi sizler bizleri o yapacağımız etkinliklerde de yalnız bırakmayacaksınız ben bundan eminim” dedi. 

Denizli iyi parti 2. Yaşında

HEM NAZIM HİKMET ŞİİRİ OKUDU HEM TÜRKEŞ’E RAHMET DİLEDİ

Hasan Akgün “Konuşmamı cennet mekanı Başbuğ Alparslan Türkeşin 10 Ekin 1994 tarihinde okuduğu bir şiirle sonlandırmak istiyorum” diyerek Nazım Hikmet Ran tarafından yazılan davet şiirini okudu.

“Dört nala gelip Uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Dilekler kan içinde dişler kenetli ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benziyor toprak. Bu cehennem, bu cennet bizim kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu bu davet bizim”

Akgün’ün konuşmasının ardından etkinliğe katılanlar halk oyunları gösterisi ve ses sanatçısı Tayfun’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!