3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli'de otomobil tutkunlarının merakla beklediği otomobil festivali başlıyor

Denizli'de otomobil tutkunlarının merakla beklediği otomobil festivali başlıyor
Denizli Otomobil Sporları Derneği (DOSDER) Başkanı Fatih Bayhan, Denizli'de otomobil tutkunlarının merakla beklediği Denizli Pamukkale Seyir Tepesi Otomobil Festivali’nin bu hafta sonu Seyir Tepesi’nde düzenleneceğini duyurdu. Etkinliğe; Ünal Turan, Ceylan Koynat, Benekli Ayhan, Tanju Akdoğan, Dodo, Dora, DJ Mehmet Tekin, MC MİTO gibi ünlü isimler katılırken Desibel Savaşları ve Araç Güzellik Yarışması gibi aktivitelerde yer alacak.

Denizli’de otomobil festivali heyecanı bu hafta sonu Seyir Tepesi’nde yaşanacak. Denizli Otomobil Sporları Derneği, 22 – 23 Ekim tarihlerinde muhteşem bir otomobil festivaline imza atacak. Seyir Tepesi Alt otoparkında düzenlenecek olan festivale; Ünal Turan, Ceylan Koynat, Benekli Ayhan, Tanju Akdoğan, Dodo, Dora, DJ Mehmet Tekin, MC MİTO gibi ünlü isimler katılacak. Festival, Cumartesi 09.00’da başlayacak ve Pazar günü 23'e kadar sürecek. Denizli Otomobil Sporları Derneği (DOSDER) Başkanı Fatih Bayhan Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek festivali duyurdu. DOSDER Başkanı Bayhan, Denizli Otomobilcileri Derneği 2016 yılında kurulduğunu söyledi.  2 bin 850 aracı ve 8 bin 200'e yakın üyesi ile bölgenin en büyük derneğini olduğunu altını Çizen Başkan Fatih Bayhan,”Büyük bir yapı haline geldik.  Denizli merkezde de 43 kulübü ve bu külüplerin çeşitli araç markalarıyla oluşan grupları büyük bir yapıya dönüştürdük. İlk festivalin Merkezefendi Kültür Merkezi otoparkında başladık,12 bin 500 yakın bir katılım oldu" dedi. 

Bu sene Seyir Tepesi’nde 30 dönümlük bir alanda yapılacağı festivalle ilgili veren Denizli Otomobil Sporları Derneği (DOSDER) Başkanı Fatih Bayhan, festivale gelecek kişiler araçlarına çok önem verdiklerini belirtti. Başkan Bayhan, “3 milyonluk araçlarda geliyor oraya, 50 milyarlık araçlar da geliyor. Araçlarına çok önem veriyorlar. 124 Murat Taksi aracını modifiye yaptırmış fabrika ayarlarına döndürmüş. tamamıyla içini dışını yenilemiş. Ses sistemi döşemiş, Tunik döşemiş. Modifiye yapmış. Bunları sergileyebilmek onların çok büyük gurur kaynağı bir de bunları sanatçılarla duyuru haline getirebilmek insanlarla daha heyecanlı hale getiriyor” dedi.

denizli otomobil

Başkan Örki’ye teşekkür

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Başkanıma teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Bayhan, “Bize Her türlü imkanını sundu. Seyir Tepesine çıkarken sol taraftaki 30 dönümlük büyük alandan program yapmamızı izin verdi. Başkanımız, Belediyemize düşen versa hazırız dedi. Bunlar maliyeti yüksek projeler. Afişteki insanları buraya getirmek gerçekten çok pahalıdır. Ana sponsorumuz var, 4 tane sponsorumuz var. Biz organizasyoncu görevimi yerine getirerek büyük bir programı yerine getireceğiz. Program 2 gün olacak. 22 Ekim’de Ceylan Koynat konserimiz olacak. Dodo, Dora, MC Miti ve Fatih Tekin gelecek. Konser programı saat 18.00’da başlayacak 23’e kadar devam edecek. Saat 23’ten sonra da hemen hemen 41 ilin katılımıyla modifikasyonlu araçların alana girişleri olacak. Sabah 8’e kadar alana araç alımları devam edecek. Cumartesi akşamı araçlarla dolduğu gördüğümüzde araçlara alanı kapatıyoruz.

Pazar günü 8’de başlıyor program

Başkan Fatih Bayhan, Konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Pazar günü sabah 8’de programı başlatıyoruz.  Pazar günü 8’den 11’e kadar yarışmalarımız var. Yarışmalarımızda 2 kategori var: Desibel Savaşları o da 8 kategori bir de  Araç güzellik yarışması. İnsanların emek verdiği araçlarını bir juri ve hakemimiz gözetiminde puanlama sistemiyle jantları, boyası, döşemesi gibi değişik yaptığı aksesuarlarla alakalı bir puanlama sistemimiz var.  Araçların birinci, ikinci ve üçüncü sıralaması yapılıyor. Kupa, madalya veriliyor. 12’ye kadar yarışma akışı devam edecek. 12’den Türkiye’nin araç camiasında en büyük fenomenlerinden biri olan Ünal Turan ve Tanju Akdoğan geliyor. Tanju Akdoğan tırcıların fenomeni olarak tanınır. Ünal Tura ise modifikasyonlu araç akımını başlatan biri olarak tanınır. Aynı zamanda Benekli Ayhan çıkacak. Dora isimli sanatçımızda Pazar günü sahne alacak.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!