3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli’deki Korkunç Cinayeti Böyle Anlattı

Denizli’deki Korkunç Cinayeti Böyle Anlattı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 arkadaşı kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla öldüren Afganlı mülteci cinayeti nasıl ve neden işlediğini anlattı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Topraklı Mahallesi 573 sokakta 3 katlı bir binanın 2. Katında meydana gelen cinayette; Afgan uyruklu Daşmurat Nazari isimlı şahıs arkadaşlarının uyuduğu sırada ev arkadaşları Feraydun ve Lalmuhammedde’yi bıçaklayıp öldürmüştü.  O olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim olan Naziri, ifade alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Burada cinayeti işlediğini kabul eden şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

3 SAYFA İFADE VERDİ

Nazari 3 sayfalık ifade verdi cinayeti nasıl işlediğini anlattı işte o akılara durgun veren satırlar:

“Yaklaşık 1 yıl önce Türkiye'ye geldim. Önce Nevşehir ilinde bulundum daha sonra Denizli'ye geldim. Yaklaşık 3 aydır olayın gerçekleştiği adreste kalmaktayım. Bu adreste ölenler Feraydun,  Lalmuhammed de kalmaktaydı. Kaldığımız adrese Afganistan uyruklu tanımadığım kişiler de gelir giderler. Ben 14 yaşından bu yana esrar kullanırım. Ancak son 2 yıldır kullanmıyorum son kez bir buçuk ay önce esrar kullandım.

BANA UYURKEN TECAVÜZ ETMİŞLER ANLAMADIM

Yaklaşık 2 ay önce Feraydun aynı odada kaldığımız sırada ben uyurken bana iki kez tecavüz etmiş ben farkına varmadım. 3. kez tecavüz ettiğini de yine uyuyordum. Sonrasında makatımda ağrı ve yanma hissettim. Bu şekilde anladım. Ayrıca Lalmuhammed ve Hasanda bana tecavüz ediyordu. Uykum çok ağır olduğu için farkına varmadım. Olayla ilgili delil bulamadığım için polise gidemedim. Lalmuhammedin sürekli olarak benimle ilişkiye girdiğini ilişkin imaları oluyordu. Tahminimce tecavüz anını kameraya çekti. Amacı da benimle ilişkiye girebilmekti.

CİNAYETİ BÖYLE ANLATTI

Olay günü sabaha karşı 04.00 gibi yattık. 08.00 gibi uyandım. Tekrar uyandıktan sonra 10:00 civarında uyandım. Evde Fettah (Ferhat) vardı. O işe gittikten sonra yaklaşık 5-6 gün önce otogarın yakınında bulunan bir mağazadan aldığım ve evdeki koltuğa sakladım bıçağı elime alarak Feraydun'un kaldığı odaya gittim. Feraydun sırada uyanıktım ondan telefonunu istedim. Telefonunu bana verdi. Tekrar yatacağı sırada bıçakla boğazının omzuna doğru vurdum. Çok korkmuştum. kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. Rastgele vurdum. Üzerine ses çıkarmaması için battaniye biraz bastırdım.

BIÇAĞI BOĞAZINA VURDUM

Bu sırada diğer odada bulunan Bektaş ve Lalmuhammed uyanmadı. Onların bulunduğu odaya gittim amacım Lalmuhammedi yaralamaktı. İlk bıçak darbesinden sonra Lalmuhammed uyandı.Yeniden kalktı. Ben bıçakla omzuna boğazına doğru vurdum. Kaç kez vurdum hatırlamıyorum. Kendisi bana direndi bıçağı tutmaya çalıştı. Bu sırada Bektaş uyandı. Bunu neden yapıyorsun diyerek evden kaçtı. Bektaşa sen yukarı çık sana zarar vermem. Polisi ara dedim. Kendisi benden telefonumu istedi. Telefonun nerede olduğunu bilemediğimi söyledim. Tekrar eve çıkarak pantolonumu kanlı olduğu için değiştirdim. Bıçağı evin ortasına attım. Evden çıkarak valilik binasının önünde bulunan polislere cinayet işlediğimi söyledim. Onlarla birlikte olay yerine geldik.

TANIMADIĞIM KİŞİLERDE TECAVÜZ ETTİ

Cinayetin gerçekleştirdiğim adreste ismini bilmediğim kişilerde bana tecavüz ediyordu. Bir tanesini Lal Muhammed " sen erkek değil misin istemiyor musun" bana tecavüz etmesi için yönlendirdi. Yaklaşık bir buçuk ay önce evden ayrılan Sedigh isimli kişi bana tecavüz etmişti. Lakabı olan Sead isimli kişinin de bana iki kez tecavüz ettiğinden emindim. Ben kendi rızam ile kimseyle böyle bir cinsel münasebette bulunmadım.

BANA TECAVÜZ ETTİKLERİ İÇİN ÖLDÜRDÜM

Ben tüm bu olaylara karşı tecavüz edenleri tespit etmek ve delil bulabilmek için bu evde kalmaya devam ettim. Geceleri uyumuyordum. Sabah genelde uyuyordum. Bana tecavüz ederek yaptıklarını söyleyerek alay ettikleri dalga geçtikleri için gururum kırıldı. Feraydunu öldürdükten sonra gözüm döndü. Onu öldürmüşken  Lalmuhammedi de yaralayayım diye düşündüm. Onu öldürmem aniden gelişti amacım Lalmuhammed'i öldürmek değildi olay bu şekilde gerçekleşti. Pişmanım. bana tecavüz ettikleri için her ikisini de öldürdüm. Üzerime atılı suçlamayı kabul ediyorum. Başka bir diyeceğim yoktur.”

TECAVÜZ YOK

Olayla ilgili adli tıp raporunda sanığın tecavüze uğradığı iddiaları yalanlandı. Raporda tecavüz bulgusuna rastlanmadığı belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!