Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli'den deprem bölgesine destek seferberliği

Denizli'den deprem bölgesine destek seferberliği
Denizli’den belediyeler ve STK’lar deprem bölgesine destek için seferber oldu. Denizli Büyükşehir itfaiye ekipleri ve Denizli AFAD ekipleri bölgeye sevk edilirken, AKUT ekibi de bölgeye doğru yola çıktı. Öte yandan belediyeler bölgeye malzeme yardımı için duyuruda bulundu. Çok sayıda belediye bölgeye yiyecek ve malzeme desteği gönderecek.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2 bin 323 kişinin yaralandığı depremde 284 kişi hayatını kaybetti. Deprem Kahramanmaraş’ın yanı sıra Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya’da da hissedildi. Türkiye’nin seferber olduğu depremin ardından Denizli’den de destek mesajları yayınlandı. Denizli Büyükşehir itfaiye ekipleri ve Denizli AFAD ekipleri bölgeye sevk edilirken, AKUT ekibi de bölgeye doğru yola çıktı.

BELEDİYELERDEN DESTEK ÇAĞRISI

Öte yandan Denizli’de çok sayıda belediye bölgeye destek olmak için malzeme gönderileceğini açıkladı. Belediyelerden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

Merkezefendi Belediyesi:  Merkezefendi Belediyesi tarafından depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Vatandaşlar, deprem bölgelerine ulaştırmak istedikleri yardım malzemelerini Sümer Mahallesi’nde bulunan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’na ulaştırabilirler.

Pamukkale Belediyesi: Vatandaşlarımız deprem bölgesine yardım göndermek için yardımlarını belediyemizin YSE’deki ana hizmet binasına ulaştırabilirler.

Çivril Belediyesi: Mont, Hırka, Kazak, Çorap, Bot, Battaniye, Isıtıcı, Çocuk Bezi… #Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardımlarınızı Çivril Türk Kızılayı'na teslim edebilirsiniz!

Çameli Belediyesi: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen 7.4 Büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere kullanılmamış battaniye, Kışlık Kıyafet, Mont, Hırka, Çorap, Çocuk Maması, Isıtıcı, Kışlık Ayakkabı, Çorap, Eldiven, Atkı Bere ve benzeri malzemeleri ulaştırmak üzere Çameli Belediyesi Sevgi Eli Birimimize teslim edebilirsiniz. İletişim 0530 268 4861

Bozkurt Belediyesi: Kıymetli Hemşehrilerim. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.5 büyüklüğünde ki deprem nedeniyle yarın İlçemizden afet bölgesine yardım tırı gönderiyoruz. Yardım toplama yeri Bozkurt Belediyesi hizmet binası.

Denizli'den deprem bölgesine destek seferberliği

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!