3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlili 3 çocuk annesi kadın oyun oynadığı kişiye kaçtı

Denizlili 3 çocuk annesi kadın oyun oynadığı kişiye kaçtı
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan Damla Karaduman, geçen yıl internette bir oyunda tanıştığı Bahattin A.’ya kaçtı. 3 çocuk annesi 27 yaşındaki kadının eşi Selçuk Karaduman, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına konuk oldu. Karaduman, “Ben soyadımı taşımasını istemiyorum. Gelsin buraya anlaşmalı boşanalım” dedi.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan 10 yıllık evli Selçuk-Damla Karaduman çiftinin hayatını, Damla Karaduman’ın internette oynadığı bir oyunla değişti. 3 çocuk annesi olan Karaduman, geçen yıl 28 Ağustos’ta bu oyunda tanıştığı Bahattin A.’ya kaçtı. Önce Adana’ya giden kadının burada sığınma evinde kaldığı, yaklaşık 10 gün burada kaldıktan sonra da yine Adana’ya gelen 20 yaşındaki Bahattin A. ile birlikte gencin ailesinin yaşadığı yere gittiği ortaya çıktı.

KARADUMAN: ‘BOŞANMAK İSTEMİYORUM’

Yaklaşık 6 ay önce yaşanan olayın ardından Selçuk Karaduman, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına konuk oldu. Sarayköy’de esnaflık yapan Karaduman, “Boşanmak için dava açtım. Soyadımı taşımasını istemiyorum. Çocuklarını annesi bırakıp gitmiş. İşyeri açacaktık. 3 gün önce bırakıp gitti. Bana not bırakmış. Notta başkasına gitmediğini, psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor. Geçmişte hatalar yaptım. Elim de kalktı. Bu hatalar geçmişte kaldı. İnternette oyun oynuyordu. Orada tanıştığı biriyle kaçmış. Onunla mı kaçmış, bu kendisi mi gitmiş bilmiyorum” dedi.

DAMLA CANLI YAYINA KATILDI!

Selçuk Karaduman’ın canlı yayına katılmasının ardından evden kaçtığı iddia edilen Damla Karaduman, telefonla canlı yayına bağlandı. Eşinden ilgi göremediği için evden ayrıldığını aktaran Karaduman, “Veda mektubu bıraktım. Ben Selçuk’un canlı yayına çıkmasına da anlam veremiyorum. Defalarca aldatıldım. Defalarca bunu yakaladı. Yer yer şiddeti de oldu, kadınla gittiğini de gördüm. Ben bunların hepsine göz yumdum. Üzerime kuma getirmek istedi. Bir kadın sevgi ister ilgis ister. Ben bunları göremedim. Ailesi ne diyorsa onun için oydu. Ayrıldığımda Adana’ya gittim. Bir süre burada kadın sığınma evinde kaldım. Daha sonra oradan çıkıp Bahattin’in yanına geldim. Onda sevgiyi buldum” diye konuştu.

DAMLA’YI GELİNİMİZ OLARAK KABUL ETTİK

Canlı yayına Damla Karaduman’ın kaçtığı Bahattin A’nın annesi de katıldı. Telefonla bağlanan kadın, “Oğlumuz 28 Ağustos’ta evden ayrıldı. Biz 10 gün aradık. Sonra Adana’da olduğunu öğrendik. Damla ile birlikte olduğunu sonradan öğrendik. Damla ile oğlum benim yanımda. 3 çocuğu olduğunu sonradan öğrendim. Ben onu gelinim olarak kabul ettim. Boşanma davası var. Onu bekliyoruz. Oğlumun da Damla’nın da yaptığı suç. Bu işin olmayacağını defalarca kez söyledik” dedi. 

DAMLA HAMİLE ÇIKTI

3 çocuk annesi kadının kaçtığı kişiden hamile kaldığı ortaya çıkarken, kadının bugün canlı yayına çıkması ve anlaşmalı boşanmanın sağlanması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 12
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!