Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlili öğretmen Ses Yarışmasında finalde

Denizlili öğretmen Ses Yarışmasında finalde
Denizlili okul öncesi öğretmeni Duygu Çivril Yılmaz, O Bir Star yarışmasında finale yükseldi. Müziğe ilkokulda öğretmenin tahtaya şarkı söylemek için çıkarmasıyla başlayan 32 yaşındaki Yılmaz, şimdi Türkiye'nin yeni starı olmak için sahne almaya hazırlanıyor. 26 ismin yarışacağı final 16 Mart'ta İstanbul'da düzenlenecek.

'O Bir Star' isimli ses yarışmasının ikinci turu seçmeleri ve elemeleri sona erdi. Çok sayıda müzisyen ve sanatçının katıldığı yarışmada Denizlili okul öncesi öğretmeni Duygu Çivril Yılmaz, finalde mücadele edecek olan 26 isimden birisi oldu.

BÜYÜK FİNAL 16 MART'TA

O Bir Star Yarışmasında büyük final 16 Mart'ta düzenlenecek. Özlem Yıldız ve Şenol İpek'in sunumuyla düzenlenecek olan finalde Serdar Ortaç konuk sanatçı olarak yer alacak. İstanbul Masqeara'de düzenlenecek olan yarışmada 32 yaşındaki Duygu Çivril Yılmaz, şampiyon olmak için mücadele edecek.

Duygu Çivril Yılmaz

FİNAL ÖNCESİ KLİBİ DE ÇIKTI

Daha önce Ak Çeşmem Akıp Durur adlı türküye klip çeken genç şarkıcı, yarışmada aldığı derece sayesinde ikinci bir klip çekildi. Çekimleri Gaziosmanpaşa İstanbul'da yapılan Meşelidir Engin Dağları adlı türkünün klibinin yönetmenliğini Ali Özmen yaptı. 5 Ocak'ta dijital platformlarda yayınlanan klibi kısa sürede binlerce kişi izledi.

Duygu Çivril Yılmaz

İLKOKULDA BAŞLAYAN SERÜVEN...

Denizli'den finalde mücadele edecek olan tek isim olan Duygu Çivril Yılmaz'ın müzikle tanışması ilkokula dayanıyor. Çivril’de ilkokul eğitimi aldığı dönemde sınıf öğretmeninin şarkı söylemek için tahtaya çıkarmasıyla müzik serüvenine başladığını aktaran Yılmaz, "Sonra kendimi okul gecesinin sahnesinde buldum. İlkokul 5. Sınıfta babamın tayini çıktı Çivril’den Denizli’ye. İlkokul öğretmenim mutlaka müzikle ilgili bir eğitim almamı söyledi bana.

Duygu Çivril Yılmaz

DENİZLİ'NİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Güzel Sanatlar lisesine gitmek istedim, ama kız meslek lisesine kaydımı yaptırdı babam. Gençlik merkezleri arası düzenlenen THM ses yarışmalarında çeşitli derecelerim var. 2007’de grup birinciliği ve Türkiye birinciliğim var. 2009 yılında Kızılcabölük'te Özay Gönlüm anısına düzenlenen ses yarışmasında birinciliğim var. Şimdi O Bir Star Yarışmasında finale kadar yükseldim. Nasipse büyük final 16 Mart'ta İstanbul'da düzenlenecek. Tüm Denizli'nin desteğini bekliyorum" dedi.

Duygu Çivril Yılmaz

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!