Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor-Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Nerede? Saat kaçta?

Denizlispor-Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Nerede? Saat kaçta?
Süper Ligde 16. Hafta maçında Yukatel Denizlispor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. İki takımı 3 yıl sonra bir lig maçında karşı karşıya getirecek maç öncesi iki takımla ilgili bilgileri sizler için derledik. Peki Yukatel Denizlispor-Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Nerede? İşte maçla ilgili tüm bilgiler...

3 YIL SONRA YENİDEN

Denizlispor ile Alanyaspor, 3 yıl sonra yeniden bir lig maçında karşı karşıya gelecek. En son 2016'da 1. Lig’de karşı karşıya gelen iki ekibin son maçını Alanyaspor sahasında 6-0 gibi farklı bir skorla kazanmıştı. İki takım arasında oynanacak maç iki takım arasındaki 13.lig maçı olacak. Geride kalan 12 maçta Denizlispor 4 galibiyet alabilirken konuk ekip 5 galibiyet aldı. 3 maç da berabere bitti. Denizli'deki maçlarda ise Horoz 4 galibiyet alırken 1 maçı konuk ekip kazandı. 1 maç da beraberlikle sonuçlandı. Konuk ekibin 18 golüne yeşil siyahlılar 13 golle cevap verdi.

KRİTİK MAÇ PAZARTESİ

Denizlispor bu sezon ilk kez üst üste iki maçı Pazartesi oynayacak. Son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 10 puan toplayan Horoz, sezona iyi başlayan ancak son haftalarda istediği sonuçları alamayan Alanyaspor'u pazartesi günü konuk edecek. Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maçın başlama saati ise 20.

Maç beİN Sports HD 2 kanalından naklen yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ HÜSEYİN GÖÇEK

Haftanın kapanış maçlarından birisi olacak olan kritik maçta Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Yusuf Bozdoğan görev yapacak. Maçın VAR Hakemi olarak ise Suat Arslanboğa görev alacak.

DENİZLİSPOR'DA 2 EKSİK

Kritik maç öncesi kupa mesaisini kayıpsız atlatan Horoz'da Alanya maçında kasık yırtığı nedeniyle 1,5 ay takımdan ayrı kalacak olan Zakarya Bergdish ile cezalı duruma düşen Mustafa Yumlu forma giyemeyecek. Yumlu'nun yokluğunda stoperde sakatlığı geçen kaptan Sapunaru görev alacak. Zakarya Bergdish'in yerine ise Lopes'in yine sol kanatta görev yapması bekleniyor. Denizlispor'da bu maç öncesi Tiago Lopes, Zeki Yavru, Aissati ve Barrow kart sınırında yer alıyor.

ÖZDİLEK'TEN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK 

Horoz'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in kritik maçta ilk 11'de 2 zorunlu değişiklik yapacak. Yeşil siyahlıların maça kalede Adam Stachowiak, sağ bekte Zeki Yavru, ortada Oğzu ve Sapunaru, solda Tiago Lopes, önlerinde Aissati ve Murawski, sağ kanatta Hadi Sacko, sol kanatta Barrow, ortada Olcay ve ileri uçta Rodallega 11'i maça çıkması bekleniyor.

ALANYASPOR'DA TEK EKSİK 2 BELİRSİZ

Konuk ekipte ise sakatlık sorunu yaşanıyor. Antalyaspor maçında sakatlanan Bammou ile Cisse'nin sakatlığı sürüyor. Bu isimlerde Cisse'nin iyileşmesi halinde Denizlispor karşısında forma giymesi bekleniyor. Öte yandan Aytemiz Alanyaspor'da sarı kart cezalısı Yunan oyuncusu Siopis ise bu maçta forma giyemeyecek. Konuk ekibin maça kalede Marafona, sağda Baiano, ortada Caulker, Tzavellas, solda N'Sakala, önlerinde Ceyhun Gürselam ve Salih Uçan, sağ kanatta Efecan, sol kanatta Fernandes, ortada Bakasetas ve iler uçta Cisse 11'i çıkması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!