Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Denizlispor – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Süper Lig’in 8. Haftasında Yukatel Denizlispor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde son 2 maçını kazanamayan iki ekibi karşı karşıya getirecek olan maç öncesi iki takımdaki son gelişmeleri derledik. İki takımı 9 yıl sonra yeniden karşı karşıya getirecek maç nefes kesecek. Peki, Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede, hangi kanalda? Maçı kim yönetecek? İki takımdan son gelişmeler neler? Hepsi haberimizde…

HOROZ’DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Süper Lig’e Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetiyle başladıktan sonra son 5 haftada 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak taraftarını üzen Denizlispor’da düşüş sürüyor. Yeşil siyahlılar milli ara öncesi BtcTürk Yeni Malatyaspor’a 5-1 mağlup olmuştu.

ÖZDİLEK’İN İLK MAÇI

Malatyaspor yenilgisi sonrası kan değişimi kararı alan yeşil siyahlılar, Teknik Direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırma kararı aldı. İldiz ile 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Horoz’un yeni hocası ise Mehmet Özdilek oldu. Cumartesi günü takımın başına geçen Özdilek, Denizlispor’daki macerasına Fenerbahçe maçıyla başlayacak.

FENERBAHÇE 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Denizlispor’un rakibi Fenerbahçe ise son 2 haftada sadece 1 puan alabildi. Milli araya sahasında aldığı Antalyaspor yenilgisi ile giren sarı lacivertliler, 9 yıl sonra yeniden geldiği Denizli’den 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

9 YIL SONRA KARŞI KARŞIYALAR

Yukatel Denizlispor, 9 yıl sonra sarı-lacivertlilere rakip olacak. Fenerbahçe'yle son resmi maçını Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda, 22 Ocak 2010'da oynadı. İstanbul'daki o maçı Fenerbahçe 3-1 kazandı. Denizlispor, rakibini son olarak 9 Ağustos 2009'da konuk etti. Sarı-lacivertliler o mücadeleden de 2-0 galip ayrılmıştı. İki takım arasında 2005-2006 sezonunda 14 Mayıs’ta Denizli’de oynanan maç 18 dakika uzamıştı. 1-1 sona eren maçın ardından yeşil siyahlılar Fenerbahçe’yi şampiyonluktan etmişti. Şimdiye kadar 49 maça çıkan iki takım arasındaki maçların 33’ü Fenerbahçe kazanırken, Horoz 6 maçta gülebildi. 11 maçın beraberlikle bittiği rekabette yeşil siyahlılar son galibiyetini 18 Mart 2005’te sahasında aldığı 2-0 sonuçla elde etti.

MAÇ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

50.maça çıkacak olan iki takımın mücadelesi 20 Ekim Pazar gün saat 19:00’da başlayacak. Maça Denizli Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Maçın dördüncü hakemliğini Onur Özütoprak yapacak. VAR’da Arda Kardeşler, AVAR’da ise Mustafa Emre Eyisoy görev yapacak. Karşılaşma BeIN Sports 1'den yayınlanacak.

DENİZLİSPOR’DA TEK EKSİK

Denizlispor’da kritik maç öncesi hazırlıklar sürüyor. Yeşil siyahlılarda Fenerbahçe maçındaki tek eksik Malatyaspor maçında sakatlanan Hugo Rodallega oldu. Kolombiyalı forvet 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

FENERDE EMRE VE DİRAR YOK

Fenerbahçe’de ise milli takımdan sakat dönen Emre Belözoğlu, yaklaşık 1 ay takımdan uzak kalacak. Tedavileri süren Dirar ve Kruse’nin ise Denizli’ye getirileceği öğrenildi. Sarı lacivertlilerde ayrıca uzun süredir sakatlığı süren Hasan Ali Kaldırım ve Moses takımla birlikte çalışmalara başladı.

MUHTEMEL 11'LER

Yukatel Denizlispor karşılaşmaya, Adam Stackhowiak, Thiago Lopes, Cristian Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Issac Sackey(Kibong Mbamba), İsmail Aissati, Modou Barrow, Hadi Sacko(Olcay Şahan) ve Oscar Estupinan(Mehmet Akyüz) 11'i ile sahada olması bekleniyor. Fenerbahçe'nin ise, Altay Bayındır,Mauricio Isla, Zanka, Jailson, Hasan Ali Kaldırım, Luis Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Max Kruse, Miha Zajc(Gary Rodrigues) ve Vedat Muriqi 11'i ile sahada olması bekleniyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!