Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor galibiyet istiyor

Denizlispor galibiyet istiyor
Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. 

Süper Lig’in 13. haftasında Yukatel Denizlispor, 1 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Kalyon Stadyumu’nda başlayacak müsabakada Gaziantep FK ile karşılaşacak.Sakaraya bölgesinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Samet Çiçek üstelenecek. Mücadelenin 4. hakemi Tarık Güldal olarak belirnirken, VAR’da Sarper Barış Saka, AVAR’da Erkan Özdamar görev yapacak. Mücadeli beIN Sports 1'den yayınlanacak.

HOROZ GALİBİYET SERİSİ İSTİYOR

Yukatel Denizlispor ligin 12. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 ile geçerek rahat bir nefes aldı. Rizespor galibiyeti ile 12. hafta sonunda puanını 14'e çıkaran yeşil-siyahlılar ligde 11. sırada bulunuyor. Denizlispor geride kalan 12. haftada 11 gol kaydetti, 13 kez topu ağlarında gördü.  Ligin 8. haftasında takımın başına geçen Mehmet Özdilek yönetiminde ise 5 haftada 2 galibiyet, 3 mağlubiyetlik performans gösterildi. Yeşil-siyahlılar Gaziantep deplasmanından alacağı galibiyetle seri yakalarayak ligde üst sıralara tırmanma hedefinde.

EKSİKLER VAR

Yukatel Denizlispor'da Gaziantep FK maçı öncesi eksikler bulunuyor. Yeşil-siyahlılarda Çaykur Rizespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Radoslaw Murawski'nin yerine Gaziantep'te sahada olması beklenen Kibong Mbamba'nın hafta içinde gerçekleştirilen antremanda arka adelesinden sakatlanması hesapları bozdu. Mbamba, maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Yine Rizespor maçında başına aldığı darbe ile sakatlanan Zeki Yavru idmanlarda yer almadı. Dinlendirilen Yavru hakkında son kararı teknik direktör Mehmet Özdilek verecek.

HOROZ ZAFİYETLERDEN YARARLANACAK

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı değerlendirerek, “Rakibimizi iyi tanıyoruz. Güçlü olduğu yönlerin yanı sıra oyunun birçok bölümünde zafiyet gösterdiği noktalar da var. Bunlardan yararlanmaya çalışacağız” dedi.

GAZİANTEP'İN PERFORMANSI ŞAŞIRTTI

Süper Lig'e bu sezon yükselen Gaziantep FK'nı ilk 12 haftadaki performansı şaşırttı. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe deplasmanında alınan 5-0'lık ağır yenilginin ardından 'asansör takım olacaklar' yorumlarının aksine Gaziantep FK 12 haftada aldığı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ligde 10. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar 17 gol kaydederken, kalesinde 22 gol gördü.

SUMUDİCA FİNAL OLARAK GÖRÜYOR

Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, 13. haftada Yukatel Denizlispor'u konuk edecekleri maçın final niteliği taşıdığını kaydetti. Sumudica,'', "Şu anda 16 puandayız. İlk yarı bitene kadar en az 4 puana daha ihtiyacımız var. Tabloda iyi bir yerdeyiz.Yukatel Denizlispor maçı benim için final niteliğinde. Çok önemli bir karşılaşma olacak. Tıpkı önceki haftalarda oynadığımız MKE Ankaragücü maçı gibi. Her zaman hesap yapıyorum ama altımızdaki takımlara karşı kazanmak gerçekten çok önemli."dedi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Gaziantep FK tarihlerinde 1'i hazırlık müsabakası olmak üzere 20 maçta karşılaştı. Bu maçlarda yeşil-siyahlılar 9 galibyet alırken, kırmızı-siyahlılar 5 kez sahadan üstün ayrıldı. 6 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor'un 25 golüne, Gaziantep FK 21 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11'LER

Gaziantep FK'nın karşılaşmaya, Günay Güvenç- Oğuz Ceylan, Kana-Bıyık, Papy Djilobodji, Alin Rosca, Jefferson, Souleymane Diarra, Güral Vural, Furkan Soyalp, PatrickTwumasi ve Olarenwaju Kayode 11'i ile sahada olması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor'un ise,Adam Stackhowiak- Zeki Yavru(Thiago Lopes), Cristian Sapunaru, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Issac Sackey, Recep Niyaz(Kibong Mbamba), İsmail Aissati, Burak Çalık(Modoru Barrow), Olcay Şahan ve Hugo Rodallega 11'i ile saha yer alaması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!