Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor İzmir’de 2 puan bıraktı

Denizlispor İzmir’de 2 puan bıraktı
Denizlispor, 1. Lig'in 17. Haftasında konuk olduğu Menemenspor deplasmanından 1 puanla döndü. Futbol açısından kısır geçen maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Spor Toto 1. Lig'de son iki maçında mağlup olarak 6 puan kaybeden yeşil siyahlılar, İzmir'e telafi hedefiyle gitti. Bu haftaya kadar iç sahada etkili bir görüntü çizen rakibi karşısında rakibine çok fazla şans tanımayan temsilcimiz ilk yarıda pozisyona girmekte zorlandı. Temponun neredeyse hiç artmadığı ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda Altaş Denizlispor rakibine nazaran biraz daha etkili oldu. Okan Derici'nin sakatlanıp yerine Bekir Turaç Böke'nin girmesiyle hücumda biraz daha derli toplu bir görüntü vermeye başlayan Horoz, Bekir ve Mayi ile yakaladığı iki net fırsattan yararlanamadı. Ev sahibi Menemenspor ise mücadelenin son anlarında biraz vites yükseltse de her iki takım da skoru değiştiremedi ve karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

Alınan bu sonucun ardından Altaş Denizlispor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 4 haftada sadece 2 beraberlik alarak 2 puan toplayabilen temsilcimiz düşme hattından kurtulamadı. Rakip Menemenspor ise 20 puana ulaştı ve bugün oynanacak maçlar öncesi  13'üncü sırada yer aldı. 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.11 Özer'in ceza sahası dışından uzak mesafeden vurduğu gelişine şut kaleci Batuhan'da kaldı.

Dk.17 Menemen savunmasının hatasıyla topu önünde bulan Darri'nin ceza sahasına girmeden yaptığı vuruş Mazlum'a çarptı. Kaleciyi kontrpiyede bırakan vuruşu kaleci Batuhan kaleye girmek üzereyken köşeden kornere çeldi.

Dk.29 Alhassan'ın sağ kanattan yaptığı iyi ortaya yükselen Ahmet'in kafa vuruşu yandan auta gitti.

Dk.47 Atılan uzun pasta oluşan karambolde Sabbah ceza sahası içinde topu kontrol edemedi. Abdullah ceza yayı üzerinden kaleye vurdu. Top kaleci Stachowiak'ta kaldı.

Dk.58 Kevin Mayi'nin sağ kanattan çizgi üzerinden ayağının üstüyle yaptığı ortaya Bekir Turaç kafayla vurdu. Kaleci Batuhan son anda topu kornere tokatladı.

Dk.60 Mustafa Çeçenoğlu'nun ceza sahası dışından plase vuruşu kaleci Batuhan'da kaldı.

Dk.78 Bekir Turaç Böke'nin ceza sahası içinde sol çaprazdan sert şutu auta gitti.

Dk.85 Sağ kanada atılan uzun pasta topla buluşan Özer Özdemir topu Kevin Mayi'ye çevirdi. Gabonlu futbolcunun sert şutu üstten az farkla auta gitti.

Dk.87 Tusha'nın taşıdığı topta topu önünde bulan Bekir Turaç kaleci ile karşı karşıya kaldı. Batuhan kalesini terkederek topu uzaklaştırdı.

Dk.90+5 Sağ kanattan yapılan ortada Menemenspor'da İlyas'ın yakın mesafeden kafa vuruşu Stachowiak'ta kaldı.

90+6 Bekir Turaç'ın ceza sahası dışından şutu yandan auta gitti. Serhat KÖSE

STAD: Menemen İlçe

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Gökhan Memişoğlu, Anıl Usta

MENEMENSPOR: Batuhan Şen, Sinan Akgöl, Mazlum Demir, Ömer Şahbaz, Emre Batuhan Adıgüzel, Batuhan Kırdaroğlu (Dk.86 İlyas Bircan), Adamu Alhassan, Emre Özer (Dk.86 Mahamadou Ba), Abdullah Aydın (Dk.69 Emir Şenocak) , Mohamed Sabbah (Dk.69 Toni Gomes), Ahmet Sağat (Dk.78 Edouard N'Diaye)

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Adam Stachowiak, Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Gökhan Süzen, Mustafa Çeçenoğlu, Dja Djedje, Brahim Darri, Asım Hamzaçebi, Okan Derici (Dk.54 Bekir Turaç Böke), Kevin Mayi (Dk.86 Veton Tusha)


SARI KARTLAR: Dk.45 Gökhan Süzen (Altaş Denizlispor), Dk.82 Adamu Alhassan (Menemenspor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!