3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor – Kasımpaşa Bilet Fiyatları Belli Oldu

Denizlispor – Kasımpaşa Bilet Fiyatları Belli Oldu
Yukatel Denizlispor’un 28 Eylül Cumartesi günü, Denizli Atatürk Stadyumunda Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakanın bilet fiyatları belli oldu.

Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan maçın biletleri 25 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te satışa çıkacağı duyruldu.

Yukatel Denizlispor Kulübü Yönetiminden yapılan açıklamada bilet fiyatlarının şu şekilde olduğu belirtildi:

 

Kale Arkası: 20TL

Aile Tribünü: 30TL

Maraton Tribünü: 40TL

E Üst : 50TL

E Alt : 50TL

A Üst : 50TL

A Alt : 50 TL

D Üst : 75TL

B Üst : 75TL

Loca Önü : 100TL

VIP: 100TL

- Kasımpaşa logolu PASSO Lig kart sahipleri sadece misafir tribünden bilet alabilirlerdir.

- Aile tribünü biletleri sadece Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişelerinden satılacaktır.

- 7 yaş ve üzeri çocuklara PASSO Lig kart ve maç bileti alınması zorunludur.

- Biletler Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişeleri, www.passo.com.tr web sitesi, PASSO Mobil Uygulaması üzerinden satın alınabilecektir.

- Engelli vatandaşlarımızın gişelere engelli kartlarının aslı ve PASSO kartları ile başvurmaları halinde ücretsiz engelli bileti yüklemesi yapılacaktır. Müsabaka günü engelli bilet yüklemesi yapılmayacaktır.

- PASSO Lig kart başvuru ve kart vizeleme işlemleri passo.com.tr web sitesi, Passo Mobil uygulaması ve Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişesinden yapılacaktır. Maç günü gişelerimizden PASSO Lig kart başvurusu yapılamamaktadır.

- Taraftarlarımız PASSO Lig kartları yanlarında olmadan cep telefonlarındaki Passo Mobil uygulamasını kullanarak QR kodunu stadyum turnikelerine okutarak müsabakaya giriş yapabileceklerdir.

- Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişeleri 09:00 - 18:00 saatleri arası hizmet vermektedir.

Yeşil-Siyahlı Kulüpten yapılan açıklamada güvenlik ve giriş kurallarına da dikkat çekilerek “2019-2020 Futbol Sezonu Süper Lig müsabakaları kapsamında 6.haftada Kasımpaşa ile evimizde oynanacak müsabaka öncesi, taraftarlarımızın mağdur olmaması için alınan giriş ve güvenlik önlemleri aşağıdaki gibidir. Müsabakayı stadyumdan izleyecek olan taraftarlarımızın aşağıdaki hususlara özen göstermelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Girişler:

-Kapalı E Alt, E Üst, Loca, Loca Önü, VIP, D Üst tribününden bilet alan taraftarlarımız store yanındaki 1 nolu kontrol noktasından;

-Kapalı A Alt, A Üst, Engelli Tribünü ve B Üst tribünden bilet alan taraftarlarımız ve Basın Mensupları, Kuşpınar Mahallesi tarafında bulunan 5 Nolu dış duvar kapısından;

-Sevgi Tribününden müsabakaları izleyecek olan misafirlerimiz (şehit yakını, gaziler vb.) kale arkası 9 Nolu kapıdaki turnikeden PASSO Lig kartlarını okutup 10 Nolu kapıdan giriş yapacaklardır.

-Taraftarlarımızın mağdur olmamaları, zor durumda kalmamaları için özellikle PASSO kartlarını tanımlamaları gerekmektedir. Tanımsız PASSO kartı olanlar, stadyum içine hiç bir şekilde giremeyecektir. Bu amaçla kapı önlerine güvenlik şeridi eklenmiştir ve stadyuma gelen taraftarların PASSO kartının olup olmadığı güvenlik görevlileri tarafından da kontrol edilmektedir.

-LOCA sahiplerinin de kendilerine verilen şifrelerden kartlarına tanımlama yapmaları gerekmektedir. Kartlarına tanımlama yapmamış olan loca sahiplerinin içeri alınmaları mümkün olmayacaktır.

-Ayrıca protokol girişlerinde de sadece ve sadece tanımlı olanlar içeriye alınacaktır. Protokol tribününde tanımsız olan kişiler, bir şekilde protokol tribününe girseler bile tekrar dışarı çıkarılacaklardır.

Kapı girişlerinde sorun yaşayan taraftarlarımızın, bulundukları noktaya en yakın PASSO Lig gişesine başvuru yapmaları halinde yardımcı olunacaktır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!