Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor Tartışmasında Cephe Büyüyor

Denizlispor Tartışmasında Cephe Büyüyor
Denizlispor Yönetimi ile Denizlispor taraftarı arasındaki gerginliğe Denizli İYİ Parti milletvekili Yasin Öztürk’te eklendi. Denizlispor kulübümüze bu başkan yakışmıyor” dedi.

Yukatel Denizlispor yönetimi ve Başkan Ali Çeti ile taraftar grubu Yeşil Cephe arasında ‘temlik davası’ ile başlayan ve Denizli Atatürk Stadı’nda maraton tribün bilet fiyatlarının 100 TL olarak belirlenmesi ile devam eden gerginliğe İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de dahil oldu.

Yasin Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’de futbol kulüplerinin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı bir konuşmayı yayınlayarak,”Güzide Denizlispor kulübümüze bu başkan yakışmıyor.Takımımıza zarar gelmesin diye susmak, daha ilerki bir zamanda daha büyük sorunlarla karşı karşıya sebep olacaktır.Geçmişte hiçbir kulüp Başkanımız Taraftarın ve kamuoyunun bu kadar tepkisini çekmemişti.Bu saatten sonra Denizlispor’a yapabiliceğiniz tek bir iyilik kalmıştır.

İstenmediğiniz yerde ısrarla kalmak, size olduğu kadar Kulübümüzede zarar verir.Umarım gereğini yaparsınız.”ifadelerini kullandı.

Vekil Yasin Öztürk, Paylaşımının devamında şunları söyledi:

“Futbolcu satışlarından ve diğer kulüplerden alacaklardan doğmuş/doğacak tutarlarını Yönetici Alacaklarına karşılık temlik ve rehin konulduğunu, tüm isim hakları, reklam ve kira gelirleri üzerine Yönetici Alacaklarına karşılık temlik konulduğunu, Denizlispor Kulübü Derneği’ne ödenecek e-bilet, passolig ve doğmuş/doğacak tüm bilet gelirlerine Yönetici Alacaklarına karşılık temlik ve rehin konulduğunu, ve özetle Yönetici Alacaklarına karşılık kulübümüzün doğmuş/doğacak tüm takım gelirlerine temlik ve rehin konulduğunu mahkemelere konu olmuş durumda. Yalnızca Denizlispor’un çıkarlarını gözetmek ile yükümlü olduğunuzu unutmamalı, kulübümüzün geleceğine daha fazla kilit vurmamalısınız.  Denizlispor kulübümüze yakışmıyorsunuz. Onurunuzu zedelemeden gereğini yapın lütfen  Birileri gibi siyasette öne çıkınca veya Denizlispor’da yönetici olunca Denizlispor’a ilgi duymadım.

 

VİDEONUN SONUNDAKİ BÖLÜM DİKKAT ÇEKTİ

Yasin Öztürk’ün sosyal medyada paylaştığı videonun sonunda Yeşil Cephe taraftar grubunun Denizlispor Başkanı Ali Çetin’i protesto ettiği bir tezahürat bulunması dikkat çekti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!