3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor Tesislerinde Büyük Değişim

Denizlispor Tesislerinde Büyük Değişim
TFF 1.Ligde 9 sezon mücadele ettikten sonra Süper Lige çıkmayı başaran Yukatel Denizlispor’da Denizli Atatürk Stadındaki çalışmaların ardından, Haluk Ulusoy Tesisleri de yapılan çalışmalarla yeni yüzüne kavuştu.

Yukatel Denizlispor’a kurulduğu günden beri ev sahipliği yapan Denizli Atatürk Stadı, 2019-2020 Sezonu öncesi başlatılan çalışmalarla istenilen kriterlere getirildi. 15 bin olan koltuk kapasitesi yaklaşık 19 bine yükseltilen, zemini yaklaşık 3 metre aşağıya alınan, localar yapılan ve koltukları yenilenen Denizli Atatürk Stadı, 47 gün gibi rekor sayılacak bir zamanda adeta yeni bir stat haline getirildi.

MODERN BİR YAPIYA KAVUŞTURULDU

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu, Denizli Atatürk Stadı ile birlikte kulübün tesislerinde de hummalı bir çalışma başlattı. Gümüşler Mahallesindeki Haluk Ulusoy Tesisleri tadilat çalışmalarıyla daha kullanışlı ve modern bir hale dönüştürüldü. İki bodrum, bir giriş olmak üzere toplam 5 kattan oluşan ve yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda bulunan Haluk Ulusoy Tesislerinin iç ve dış cephesi tamamen boyandı. Tadilat çalışmaları çerçevesinde tüm banyolar, tuvaletler, lavabolar ve seramikler değiştirilirken, daha önce kullanılamayan ön süs havuzu yüzme havuzu tamamlandı. Ayrıca saha kenarına şok havuzu yapılarak futbolcuların hizmetine sokuldu.

Tesislerdeki asma tavanlar değiştirilirken, yeni fitness salonu yapıldı, yeni bisikletler alındı. Haluk Ulusoy Tesislerinde daha önce kullanılmayan birçok bölüm de, yeni tadilat ve yapım çalışmalarıyla hizmete alındı. Tesislere giriş bölümü değiştirilirken, idari kısımda çalışan personel aynı alana taşındı.

Tadilat çalışmalarıyla başkanlık, başkan yardımcılığı, yönetim kurulu, teknik direktör, yardımcı antrenörler, sportif direktör, idari menajer, scout ekibi ve idari kısım odaları dekore edilerek yeniden düzenlendi.

Haluk Ulusoy Tesislerinde yeni çalışmalarla birlikte atıl durumda tek bir metrekare alan bile bırakılmazken, daha önce atıkların atıldığı alanlar şimdi futbolcuların nezih bir ortamda çalıştığı alanlara dönüştürüldü.

Tadilat çalışmaları çerçevesinde değişen vitrifiye malzemelerinin kullanılabilecek olanları atılmayarak, ihtiyaç olduğu taktirde yeniden kullanılabilecek şekilde kayıt altına alınarak depoya kaldırıldı.

‘DENİZLİSPOR EN İYİSİNE LAYIK’

Bir kulübün sadece sportif ve mali konularda başarılı olmasının yeterli olmadığı düşüncesiyle yola çıktıklarını belirten Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “9 Sezon sonra çıktığımız Süper Lige her yönüyle yakışan bir kulüp olabilmek için gece gündüz çalıştık. 2018-2019 Sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra, camia şampiyonluk sevinci yaşarken biz hemen kolları sıvadık ve maçlarımızı oynadığımız Denizli Atatürk Stadında hummalı bir çalışma başlattık. Sahanın zemininden tribünlere kadar büyük bir tadilat ve çalışma yaptık. Gece gündüz, hafta sonu bayram demeden 47 gün gibi rekor sayılabilecek bir sürede stadımızdaki çalışmaları tamamladık ve hizmete soktuk” dedi. Bu çalışmaları yaparken başta Denizli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok kurum ve özel sektörden büyük destek aldıklarını belirten Ali Çetin, “Emeği geçen, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bir yandan Denizli Atatürk Stadında çalışma başlatırken bir yandan da Haluk Ulusoy Tesislerinin eksiklerinin giderilmesi ve daha nezih bir ortama kavuşması için kolları sıvadıklarını belirten Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Tesislerimizin büyük bölümü kullanılamayacak kadar kötü hale gelmişti. Böyle bir tesisin içler acısı haline kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Zaman kaybetmeden hemen çalışmalara başladık. Tesislerin dış cephe ve iç bölümlerini tamamen boyandı. Banyolardan tuvaletlere kadar her yeri yenilendi. Tesislerin daha verimli kullanılabilmesi için iç bölümlerde her santimetreyi değerlendirdik. Daha önce adeta çöplük haline gelen bölümler artık futbolcularımızın çalışma alanları haline geldi. Sadece görüntüsü olan ön süs havuzu ve yüzme havuzu tamamlandı. Antrenman sahasının kenarına şok havuzu yapıldı. Bunun yanı sıra fitness salonu yapıldı ve yeni bisikletler alındı” dedi.

Haluk Ulusoy Tesislerinin artık modern bir hale kavuştuğunu belirten Ali Çetin, “Tesislerimizdeki bu çalışmalarda yönetim kurulumuzun büyük bir özveri ve gayreti vardı. Yönetim olarak yaptığımız görev bölümünde tüm arkadaşlarım üzerine düşeni yapmak için elinden geleni yaptı. Kulüp çalışanlarımız büyük katkı sağladı. Bunun yanı sıra çalışmalarımızın tamamlanmasında işadamlarından sivil toplum örgütlerine kadar büyük destek gördük. Herkese yönetim kurulum adına teşekkür ederim. 1 Milyon 100 bin kişinin olan bu tesislere çakılan her çivi, kulübün geleceğine yapılan bir yatırımdır. Biz de görev yaptığımız süre zarfında geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!